News

Lady Gaga isi schimba stilul! Va renunta la tinutele indraznete in favoarea unui look mai cuminte?

Scris de Administrator

De-a lungul anilor, Lady Gaga a socat prin tinutele afisate public cu diferite ocazii, aceste outfituri fiind in mare parte gandite de celebrul stilist Nicola Formichetti. Se pare ca cei doi au incetat colaborarea in plan profesional, ramanand doar foarte buni prieteni. In przeent, cel care se ocupa de tinutele Mamei Monstru este Brandon Maxwell.

lady-gaga-formichetti

Nicola Formichetti, celebru fashion editor si bun prieten cu Lady Gaga, a marturisit recent in cadrul unui interviu ca refuza sa colaboreze cu aceasta in plan profesional pentru ca artista are o pasiune nebuna de a-si schimba in permanenta tinutele.

“Se schimba de pana la 12 ori pe zi!”, a dezvaluit Formichetti pentru WWD.

Nicola, director de creatie al importantului brand Diesel, spune ca fostul sau asistent lucreaza momentan cu Lady Gaga, astfel incat el sa se poate concentra pe celelalte angajamente pe care le ale.

lady-gaga-maxwell

Brandon Maxwell, in prezent responsabil pentru imaginea afisata de Lady Gaga, declara ca stilul ei s-a schimbat de cand au inceput sa colaboreze.

“Este o imagine chic si usor mai cumite”, spune el.

Si totusi, a tinut sa precizeze ca Mama Monstru nu si-a abandonat complet stilul indraznet, ci il experimenteaza sub o alta forma.

“Realizam costumatii din materiale neobisnuite precum plasticul, dar sunt curate si foarte bine croite”, explica Brandon.

lady-gaga-meat-dress-2

Nicola Formichetti este responsabil pentru multe dintre tinutele pe care Gaga le-a afisat de-a lungul anilor, incluzand aici rochia din carne pe care artista a purtat-o cu ocazia MTV Video Music Awards 2010.

“Va fi prietena mea cea mai buna mereu, dar sunt mult prea ocupat acum cu alte angajamente. Am lucrat cu ea la doua albume, aproximativ cinci ani. Voi fi mereu implicat oarecum in asta, dar nu ma pot ocupa zilnic de ea”, a declarat Formichetti.

Dupa operatia pe acre a suferit-o la sold la inceputul acestui an, Lady Gaga va reveni pe scena cu ocazia MTV Video Music Awards, eveniment ce va avea loc pe data de 25 august. Se zvoneste ca artista va interpreta atunci in premiera un prim single extras de pe albumul ARTPOP, material discografic disponibil pe piata incepand cu luna noiembrie.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu