News

Lady Gaga, aparitie extraterestra la MTV EMA! A castigat nu mai putin de patru premii MTV!

Scris de Christian Stan

Premiile MTV EMA de aseara de la Belfast nu s-au ridicat la nivelul altor editii, iar prestatia prezentatoarei Selena Gomez a lasat mult de dorit. Cea mai notabila prezenta a serii a fost insa a lui Lady Gaga, care a afisat o serie de costumatii desprinse parca dintr-un viitor indepartat si a urcat pe scena pentru a canta noul single „Marry The Night”. Gaga a plecat acasa cu patru trofee in urma evenimentului de ieri seara.

Lady Gaga a cantat noua ei piesa „Marry The Night” pe o luna uriasa care a aparut pe scena MTV din Belfast, iar costumatia ei a fost inspirata parca dintr-un viitor indepartat. Toate costumele afisate de Lady Gaga au fost create de Paco Rabanne, iar palariile au fost creatia lui Philip Treacy.

Gaga a dominat seara si la categoria trofee castigate, reusind sa castige nu mai putin de patru premii din cele sase nominalizari. Lady Gaga a castigat premiile MTV EMA pentru „Best Female”, „Biggest Fans”, „Best Video” si „Best Song”. 

Cand a castigat si premiul pentru ‘Best Song”, acordat pentru piesa „Born This Way”, Lady Gaga a urcat pe scena si a plans, declarand ca este unul dintre cele mai importante momente din viata ei, intrucat piesa este cea mai speciala din cariera ei de pana acum.

Scrie un comentariu