Stiri externe

De ce isi cere scuze Lady Gaga pentru „ARTPOP”?

Scris de Christian Stan

Albumul „ARTPOP” este un mare esec pentru Lady Gaga, iar cifrele de vanzari sunt departe de asteptarile casei de discuri, Interscop Records, care a fost nevoita sa concedieze zeci de persoane pentru a reduce datoriile provocate de toata campania de promovare a discului „ARTPOP”. Acum, pana si Gaga isi cere scuze in mod public ca lucrurile nu au iesit asa cum spera…

gaga

Lady Gaga a dat-o in bara cu discul „ARTPOP”, iar vanzarile abia daca au sarit peste cifra de 600.000 de unitati, banii rezultati fiind mult prea putini pentru a acoperi milioane de dolari cheltuite in campania de promovare a albumului. Acesta este motivul pentru care la Interscope Records, casa de discuri a lui Gaga, s-au facut acum concedieri in masa… Mai mult, Lady Gaga a ajuns sa-si ceara scuze fanilor pentru „ARTPOP”, intrucat noul video se lasa asteptat. Au trecut sase luni de cand Gaga a inceput campania „ARTPOP” si a lansat doar un singur videoclip, pentru piesa „Applause”.

Noul ei video, la piesa „What Do You Want”, s-a pierdut in neant cu toate ca Gaga anunta ca va fi lansat in curand. Regizor trebuia sa fie Terry Richardson.

„Videoclipul intarzie, la fel ca cel pentru piesa „Applause”, pentru ca mi-a fost dat termen de o singura saptamana sa-l planific si sa-l filmez. Este o veste devastatoare pentru cineva ca mine, care are nevoie de mult mai mult timp pentru a crea ceva memorabil. La cele mai importante videoclipuri ale mele am avut timp mult timp sa le gandesc. Creativitatea mi-a fost respectata. Am fost tradata si am avut in jurul meu oameni care nu mi-au manageriat bine programul. Am fost tradata. Unora nu le ajung milioanele de dolari. Vor miliarde, iar atunci cand au miliarde vor triliarde”, scrie Gaga pe blogul ei personal.

„Iertati-ma monstrilor. Iarta-ma ARTPOP. Voi sunteti toata lumea mea”, continua Gaga.

Se pare ca managerii lui Lady Gaga I-au gestionat acesteia timpul foarte prost, iar artista a fost fortata sa-si lanseze noul ei clip cu toate ca nu avea inca toate ideile ordonate. Mai mult, duetul cu R.Kelly nu a fost bine primit de public, prin simplul fapt ca artistul este acuzat de pedofilie. De saptamana trecuta circula o varianta a acestei piese, cantata cu Christina Aguilera.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu