Stiri externe Style Judgement

Lady Gaga, fashion icon în timpul pandemiei – FOTO

Scris de Ana Kozma

Pe timp de pandemie, Lady Gaga a reușit să își mențină statutul de fashion icon câștigat de-a lungul anilor. Fie că este vorba despre evenimente red carpet sau fotografii paparazzi, celebra artistă a integrat masca de protecție în multe dintre outfiturile sale, transformând-o în accesoriu statement.

Lady Gaga, fashion icon în timpul pandemiei – FOTO

Încă din 2009, de când s-a lansat pe piața muzicală internațională, Lady Gaga a reușit să își câștige titulatura de fashion icon. Nu este doar un artist extrem de talentat, ci și o sursă de inspirație pentru iubitorii de modă. Nu și-a pierdut acest statut nici pe timp de pandemie. Ba din contră!

Lady Gaga a afișat în ultimul an ținute spectaculoase și a reușit chiar să transforme masca de protecție în accesoriu statement. Iată în continuare câteva dintre cele mai cool apariții!

1 Februarie 2020

Într-o salopetă argintie Tom Ford la evenimentul Super Saturday Night by AT&T TV, în Miami (Florida).

30 August 2020

Un look desprins parcă de pe… Lună. Acesta este unul dintre outfiturile afișate de Gaga cu ocazia MTV VMA 2020. Rochie Area, cască transparentă Muscarella, colier Edward Avedis și platforme Pleasers.

30 August 2020

O rochie voluminoasă de bal semnată Christopher John Rogers și o mască de protecție Lance V Moore. Tot MTV VMA, altă ținută a artistei.

30 August 2020

Iată aici încă unul dintre outifiturile spectaculoase afișate de Gaga pe scena MTV VMA 2020. Rochie Candice Cuoco, sutien și choker Manuel Albarran, mască Maisonmet și salopetă Valentino Haute Couture.

30 August 2020

Încă una dintre cele 9 ținute afișate de vedetă la MTV VMA. De această dată, o rochie multicoloră Iris van Herpen, platforme Pleasers și mască de protecție roz.

20 Ianuarie 2021

Lady Gaga și-a făcut apariția la inaugurarea Președintelui Joe Biden într-o ținută spectaculoasă Schiaparelli Haute Couture.

25 Februarie 2021

Vedeta a ales aici o rochie cu imprimeu leopard din colecția de toamnă/iarnă 2020 Celine. A accesorizat-o cu ochelari de soare supradimensionați și mască de protecție cu ținte.

4 Martie 2021

Într-un outfit alb-negru a fost surprinsă recent Gaga în Roma. Un sacou lejer Lorenza, panataloni albi Max Mara, un top negru simplu și platfofme înalte. Să nu uităm, bineînțeles, masca de protecție perfect asortată.

Lady Gaga, evoluția sprâncenelor din ultimii 6 ani

Scrie un comentariu