Stiri externe

Lady Gaga face baie în gheață ca să aibă mai multă energie

Scris de Ana Kozma

Lady Gaga le-a dezvăluit fanilor săi cum se pregătește pentru un eveniment important. Ca să aibă mai multă energie și să facă 100% show atunci când urcă pe scenă, artista face baie în gheață.

Lady Gaga face baie în gheață ca să aibă mai multă energie

Baie în gheață! Acesta este secretul lui Lady Gaga pentru a avea mai multă energie înainte de un eveniment. Secret pe care l-a dezvăluit fanilor ei de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🌧❄️. #vmas

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga) pe

Se apropie cu pași repezi Video Music Awards, iar Gaga vrea să facă show total atunci când va urca pe scenă. Are însă nevoie de un boost de energie după mai multe luni în care a stat departe de concerte din cauza carantinei. Așa că apelează la un truc în acest sens. Face baie în gheață, după cum ea însăși le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare.

Lady Gaga, adepta extremelor. Face baie în gheață

Se știe că Lady Gaga nu s-a ferit niciodată de extreme. Nici când vine vorba despre vestimentație, nici în materie de secrete de beauty. Iar faptul că face baie în gheață li se poate părea ciudat unora, dar se pare că în cazul ei funcționează de minune.

Video Music Awards 2020

Gala Video Music Awards va avea loc chiar duminica aceasta, pe data de 30 august. Se va desășura în aer liber, la New York. Vor fi instalate mai multe scene în diverse locații cheie din oraș, iar evenimentul va respecta restricțiile de siguranță și distanțare socială. Concertele și decernarea de premii vor fi fie fără, fie cu un număr extrem de limitat de spectatori.

Video Music Awards se ține în aer liber în New York din cauza pandemiei

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Wishing love to monsters I miss you and can’t wait to perform for you!!! 💕💕💕💕

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga) pe

Colaborare inedita intre Lady Gaga si trupa de K-pop Blackpink pe noul album Chromatica

Scrie un comentariu