Stiri externe

Fotografia cu care Lady Gaga a atras critici din partea PETA!

Scris de Christian Stan

PETA, organizatia care militeaza pentru protectia drepturilor animalelor din Statele Unite, s-a sesizat dupa ce Lady Gaga a postat o fotografie cu cainele ei, Asia, purtand o masca cu diamante. PETA nu isi doreste ca lumea sa ia exemplul lui Gaga si sa aplice cainilor tot felul de accesorii ciudate.

lady-gaga-asia

Gestul lui Lady Gaga, acela de a aplica cainelui sau pe fata o masca cu diamante si pietre pretioase, nu a trecut netaxat de catre PETA, organizatia care militeaza pentru protectia drepturilor animalelor. Cei care conduc PETA se tem ca fanii lui Gaga sa nu-i ia cumva exemplul si sa-si infrumuseteze cainii cu accesorii pretioase.

„Lady Gaga poate decide sa se imbrace cat de ciudat doreste si sa-si accesorizeze tinutele uneori chiar cu accesorii inconfortabile, insa Asia nu poate alege. Cu toate ca este clar ca Lady Gaga isi iubeste patrupedul, credem ca Asia, la fel ca toti cainii dealtfel, este adorabila si fara aplicarea bijuteriilor. Cel mai bun accesoriu pentru un caine este un ham confortabil si sigur, care este perfect pentru plimbarile lungi”, se arata intr-un comunicat emis de PETA.

Scrie un comentariu