News Stiri Interne

Lady Gaga, campioana la vanzari cu noul ei album „Joanne”

Scris de Christian Stan

Noul LP al lui Lady Gaga, „Joanne”, o aduce pe cantareata pentru a patra oara in fruntea clasamentului Billboard la capitolul vanzari. Discul „Joanne” s-a vandut in 210.000 de unitati in prima saptamana, marcand astfel o performanta demna de Cartea Recordurilor. Gaga este artista deceniului conform Billboard.

lady-gaga-joanne

Noul album al lui Lady Gaga a fost foarte bine primit de criticii de specialitate dar si de catre fani, care au adus-o din nou pe artista in fruntea clasamentului Billboard la vanzari. Este pentru a patra oara cand Gaga reuseste aceasta performanta, discul „Joanne” fiind vandut in 210.000 de unitati in doar sapte zile de la lansarea oficiala. Dintre acestea, 170.000 de unitati reprezinta vanzarile fizice ale albumului, restul fiind descarcarile legale.

Piesa „A Million Reasons” a fost lansata de Gaga ca un test, insa urca in topuri si va beneficia acum si de un clip. Acesta va fi al doilea single pe pe albumul „Joanne”.

„Joanne” include 11 piese (14, in varianta deluxe) si a fost denumit asa ca un omagiu adus matusii artistei, si, cumva, se indeparteaza usor de vizualurile tipatoare si ritmurile influentate de EDM ce au marcat piesele cantaretei de pana acum. In schimb, Gaga opteaza de aceasta data pentru cantece pop cu influente country, ce reusesc sa scoata in evidenta vocea extraordinara a acesteia.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu