Stiri externe

Cum arata Lady Gaga, fara Photoshop, in fotografiile pentru campania Versace

Scris de Administrator

Fotografiile pe care Lady Gaga le-a realizat in urma cu cateva luni pentru campania de primavara/vara Versace au captat atentia presei gratie faptului ca o afiseaza pe Mama Monstru semanand leit cu Donatella Versace. Au fost intre timp uitate, dar au reaparut ca prin minune saptamana aceasta, atunci cand avriantele neretusate ale fotografiilor au „scapat” pe Internet, afisand o Gaga vizibil imbatranita si deloc glamour.

lady-gaga-versace1

Lady Gaga este imiaginea campaniei de primavara/vara 2014 Versace, iar asemanarea dintre Mama Monstru si Donatella Versace in fotografiile realizate de Mert Alas si Marcus Piggott este una izbitoare.

lady-gaga-versace

Imaginile sunt evident lucrate in Photoshop, facand-o pe Gaga sa afiseze o imagine glamour, dar in varianta neretusata, chipul ei pare cu mult imbatranit, facand ca asemanarea dintre ea si Donatella (59 de ani) sa fie si mai mare.

lady-gaga-versace2 lady-gaga-versace3 lady-gaga-versace4

Fotografiile neretusate au „scapat” pe Internet zilele trecute, pe platforma online Gaga Fresh News si au devenit rapid virale, fiind preluate de toata presa internationala.

lady-gaga-versace5 lady-gaga-versace6 lady-gaga-versace7 lady-gaga-versace8

Scrie un comentariu