Lifestyle Stiri externe Vedete

Lady Gaga a fost violata la 19 ani!

Scris de Christian Stan

Intr-un interviu pentru TalkTimes, Lady Gaga dezvaluie faptul ca a fost violata la varsta de 19 ani. Cantareata a tinut acest incident secret vreme de sapte ani, fiind convinsa ca a fost doar vina ei.

lady gaga

Lady Gaga tocmai a oferit un interviu despre modul in care viata ei s-a schimbat, dupa ce a fost violata la varsta de 19 ani. Cantareata recunoaste ca incidentul a avut un impact major asupra vietii ei.

„Singura persoana din tot acest scenariu care te poate vindeca esti tu insati, iar acest proces este unul foarte complex si complicat. Eu nu am spus nimanui despre acest lucru vreme de sapte ani. Nici macar nu am stiut cum sa ma gandesc la incident, cum sa-l accept. M-am tot invinuit pe mine insami si mi-am spus ca este doar vina mea. A fost ceva care mi-a schimbat viata pentru totdeauna. Mi-a schimbat corpul si mi-a schimbat gandurile”, declara Lady GaGa pentru TalkTimes in turneul de promovare al documentarului „The Hunting Ground”.

Ultimul proiect al cantaretei este acest film documentar, care urmareste modul in care foarte multe violuri se intampla in campusurile studentesti. Gaga spera astfel sa vina in ajutorul fetelor care au trecut prin astfel de experiente si spera ca filmul sa ajute foarte multe tinere sa evite un eventual viol.

La doar o zi distanta, Gaga si-a facut aparitia la evenimentul Billboard Women of The Year, la bratul logodnicului Taylor Kinney. Gaga a cantat piesa „Till It Happens To You”.

Scrie un comentariu