News

Lady Gaga a dominat Gala MTV EMA de la… Budapesta

Scris de Christian Stan

Lady Gaga a dominat Gala MTV Europe Music Award de la Madrid… tocmai din Budapesta, acolo unde artista avea programat un concert. Lady Gaga a castigat nu mai putin de trei trofee MTV EMA!

Lady Gaga este, fara indoiala, artista anului in viziunea celor care au votat pentru premiile MTV Europe Music Awards.

Gaga si-a insusit premiile pentru Best Pop Video, Best Female, iar piesa „Bad Romance” a castigat la categoria Best Song. Artista nu a putut fi prezenta la Madrid, intrucat avea programat un concert la Budapesta, insa echipa MTV a urcat pe scena si i-a decernat premiile in direct.

La categoria Best Male castigator a fost desemnat Justin Bieber, cu toate ca la aceasta categorie au mai fost nominalizati Kanye West, Eminem sau Enrique Iglesias.

Premiul pentru Best Live a revenit trupei Linkin’ Park, iar premiul pentru Best Hip Hop i s-a atribuit lui Eminem. Trupa Bon Jovi a fost premiata pentru Global Icon Award, in vreme ce Shakira a castigat Free Your Mind Award.

Best New Act i-a revenit lui Ke$ha, premiul pentru Best Video a fost castigat de Katy Perry si Snoop Dogg pentru piesa „California Gurls”, iar trofeul pentru Best Rock a revenit trupei Thirty Seconds to Mars.

Pe de alta parte, Inna a pierdut premiul pentru Best European Act in favoarea italianului  Marco Mengoni.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu