News

Lady Gaga a dominat Gala MTV EMA de la… Budapesta

Scris de Christian Stan

Lady Gaga a dominat Gala MTV Europe Music Award de la Madrid… tocmai din Budapesta, acolo unde artista avea programat un concert. Lady Gaga a castigat nu mai putin de trei trofee MTV EMA!

Lady Gaga este, fara indoiala, artista anului in viziunea celor care au votat pentru premiile MTV Europe Music Awards.

Gaga si-a insusit premiile pentru Best Pop Video, Best Female, iar piesa „Bad Romance” a castigat la categoria Best Song. Artista nu a putut fi prezenta la Madrid, intrucat avea programat un concert la Budapesta, insa echipa MTV a urcat pe scena si i-a decernat premiile in direct.

La categoria Best Male castigator a fost desemnat Justin Bieber, cu toate ca la aceasta categorie au mai fost nominalizati Kanye West, Eminem sau Enrique Iglesias.

Premiul pentru Best Live a revenit trupei Linkin’ Park, iar premiul pentru Best Hip Hop i s-a atribuit lui Eminem. Trupa Bon Jovi a fost premiata pentru Global Icon Award, in vreme ce Shakira a castigat Free Your Mind Award.

Best New Act i-a revenit lui Ke$ha, premiul pentru Best Video a fost castigat de Katy Perry si Snoop Dogg pentru piesa „California Gurls”, iar trofeul pentru Best Rock a revenit trupei Thirty Seconds to Mars.

Pe de alta parte, Inna a pierdut premiul pentru Best European Act in favoarea italianului  Marco Mengoni.

Scrie un comentariu