News

La doua luni dupa nastere, Shakira a afisat un look impecabil la evenimentul de lansare a parfumurilor ce-i poarta numele!

Scris de Administrator

Cu toate ca a devenit mamica in urma cu doar doua lini, Shakira a revenit deja in lumina reflectoarelor… cu un look extrem de sexy! Nu pentru a lansa vreun album nou, ci pentru a scoate pe piata doua parfumuri ce ii poarta numele si vor fi comercializate de lantul de magazine Sephora!

shakira-sephora

Desi abia au treut doua luni de cand i-a dat nastere micutului Milan, Shakira afiseaza deja o silueta de invidiat. Acest lucru a fost observat de toata lumea la evenimentul de lansare a parfumurilor „S by Shakira” si „S by Shakira Eau Florale”.

Shakira a facut senzatie datorita tinutei all-black pe care a afisat-o la magazinul Sephora Champs-Elysees, locatia evenimentului cu pricina.

shakira-sephora1

Proaspata mamica a aratat de minune intr-o pereche de pantaloni de piele (J Brand), o bluza sexy si cizme cu tocuri extrem de inalte.

parfum-shakira

„Cele doua parfumuri, foarte feminine, ne vorbesc despre despre o femeie puternica si sensibila, pozitiva si plina de energie, spontana si plina de senzualitate”, a declarat Shakira.

parfum-shakira1

Scrie un comentariu