News Stiri externe

La doar 16 ani, fiica lui Cindy Crawford, Kaia Greber, apare pe coperta Vogue Paris

Scris de Christian Stan

Kaia Greber este mai precoce decat mama ei si puncteaza prima coperta pentru Vogue, editia franceza, cu patru ani inainte ca Cindy sa fi aparut pe coperta celebrei publicatii. Kaia este astfel de punctul de a deveni urmatorul mare Top Model al lumii.

La doar 16 ani, Kaia Greber are toate sansele sa calce pe urmele mamei sale, Cindy Crawford. Mai mult, Kaia poate sa o si intreaca pe Cindy, intrucat puncteaza prima ei coperta pentru Vogue Paris la doar 16 ani, in vreme ce mama ei aparea pentru prima data pe coperta celebrei reviste de moda cand avea 20 de ani.

Kaia Greber si-a facut debutul in moda luna Septembrie a anului trecut, aceasta fiind inclusa in prezentarile Versace, Chanel, Saint Laurent si Isabel Marant. Kaia apare pe coperta de februarie a revistei Vogue Franta. Kaia a aparut pentru prima data in paginile publicatiei alaturi de mama ei, anul trecut. Kaia a aparut si pe coperta Teen Vogue in anul 2017.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu