ADPM Coffee Break Interviuri Stiri Interne

Exclusiv! La ce desene animate se uitau vedetele in copilarie

Scris de Administrator

De la Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol sau Vladimir Dragia si pana la Roxana Ciuhulescu ori Serban Copot, iata la ce desene animate se uitau vedetele in perioada copilariei!

desene-animate-vedete

ADPM le-a provocat pe cateva dintre vedetele autohtone sa dea timpul inapoi si sa-si aminteasca la ce desene animate se uitau cu nemarginita placere in perioada in care nu erau oameni maturi, faimosi si cu responsabilitati pe masura, ci doar niste copii lipsiti de griji! Iata ce ne-au raspuns!

desene-animate-ioana-ginghina

Ioana Ginghina

„Pai, tot ce era, era preferat, pentru ca la zece minute pe zi de desene animate, ce era nu mai conta.

Dar, din ce era, imi placeau Tom si Jerry, Sandy Bell, tin minte ca am fost mega-fan Sandy Bell, Mihaela, Maria Mirabela. Cam astea erau pe atunci”, ne-a spus vedeta.

desene-animate-papadopol

Alexandru Papadopol

„Avand in vedere ca eu mi-am petrecut copilaria pe vremea lui Ceausescu, erau destul de putine desene animate atunci. Uite, o sa spun o chestie. Am avut o mare strangere de inima, atunci cand eram la facultate, in anul intai de facultate. Ma rog, in primul rand era mirajul ca vedeai o gramada de actori cunoscuti. Il vedeai pe Dem Radulescu, profesorul meu de clasa, pe Mircea Albulescu, pe Olga Tudorache, care erau niste mari personalitati.

Dar am avut o strangere de inima cand am vazut-o, de exemplu, prin facultate, pe Viorica Bucur. Pentru ca orice copil astepta pe vremea lui Ceausescu cele zece minute de desene animate prezentate de catre Viorica Bucur. Era un nume foarte sonor in mintea oricarui copil”, isi aminteste Papi.

desene-animate-roxana-ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu

„Ma uitam si deja stiam toate replicile de la 101 Dalmatieni, Doamna si Vagabondul, Pisicile Aristocrate. Bine, desenele copilariei mele, ce pot sa zic, alea care erau pe vremea lui Ceausescu si imediat dupa, Sandy Bell si Lidia in jurul lumii si toate alea care erau pe atunci.

101-dalmatieni

Erau singurele pe care le vedeam, insa, odata ce am avut acces la filmele astea, deja le stiam replicile. Le vazusem de sute de ori”, a declarat vedeta.

desene-animate-draghia

Vladimir Draghia

„Cred ca nu fac exceptie fata de cei din generatia mea. Tom si Jerry. Le mai tin minte si pe alea cu Pluto, dar asa, vag.

tom-si-jerry

Tom si Jerry sunt principalele personaje pe care le preferam”, a dezvaluit Vladimir Draghia.

desene-animate-hiena

Serban Copot

„N-am pierdut nici un desen animat, de la Captain Planet la Tom si Jerry, la ce vrei tu. Pe vremea aia nu aveam prea multe optiuni. Asadar savuram ora sapte si jumatate de la TVR.

captain-planet

Se auzea asa un strigat in cartier: ’baaaai, hai la desene!’ si toti spargeam gasca si mergeam la desene. Dupa care mai coboram pentru o jumatate de ora – o ora, evident ca sa povestim ce s-a intamplat si sa ne mai jucam cat mai aveam timp, pana la teme si alte lucruri”, si-a amintit si Serban Copot.

Scrie un comentariu