ADPM Beauty Stiri externe

La 51 de ani, Celine Dion semneaza primul contract de beauty! Iata cine a ales-o!

Scris de Ana Kozma

La varsta de 51 de ani, Celine Dion a devenit pentru prima oara imaginea unui brand de produse cosmetice! Iata despre cine este vorba mai exact!

La 51 de ani, Celine Dion semneaza primul contract de beauty! Iata cine a ales-o!

Celine Dion este una dintre cele mai bine cotate artiste de pe intreg mapamondul. Vinde, chiar si in prezent, un numar absolut impresionant de albume si se afla in al 8-lea an in care tine concerte cu casa inchisa la Caesars Palace din Las Vegas.

Celine Dion lanseaza o linie de haine unisex pentru copiii de pana la 14 ani!

Mai mult decat atat, in ultima vreme s-a reinventat, devenind un veritabil fashion icon si lansand pe piata o linie de haine pentru copii, Celinenununu. Iar acum, la varsta de 51 de ani, a semnat primul contract de beauty din viata ei.

Celebrul brand L’Oreal Paris tocmai a anuntat ca Celine Dion este noul purtator de cuvant la nivel global. Primul pas al campaniei ce o are in centru pe Celine Dion este o reclama la Excellence Hair Color, care va debuta la tv pe data de 22 aprilie.

„Cu siguranta nu m-am asteptat la asta, mai ales la 51 de ani! Cand altii se gandesc ca am terminat, eu abia am inceput. Termin show-urile la Caesars Palace din Las Vegas. Lansez un nou album in limba engleza si plec in turneu. Iar colaborarea cu L’Oreal Paris reprezinta inceputul unei minunate calatorii pentru mine.

Vreau ca toti oamenii sa simta ca au libertatea de a se exprima. Fie ca este prin intermediul modei si al frumusetii, fie ca isi folosesc vocea ori altceva ce e important pentru ei. Admir ceea ce inseamna L’Oreal Paris si sunt fericita ca imi pot folosi vocea pentru a-i incuraja pe ceilalti sa se simta frumosi, puternici si sa se iubeasca”, a declarat Celine Dion.

Celine Dion se vrea fashionistă! Iată cum s-a îmbrăcat la Paris Couture Week

Celine Dion a realizat si o super sedinta foto cu ocazia unui eveniment L’Oreal Paris desfasurat in Las Vegas.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

So proud to announce that I’m a spokeswoman for L’Oréal Paris and will be spreading the magic words “I’m worth it” with all women around the world. I’m excited to use my voice to empower others to feel beautiful, confident, and to learn to embrace themselves. – Céline xx…⁣ .⁣ Je suis tellement fière d’annoncer que je suis porte-parole pour L’Oréal Paris et que je partagerai les mots magiques « Parce que je le vaux bien » avec toutes les femmes du monde. Je suis ravie d’utiliser ma voix pour aider les autres à se sentir belles, confiantes et à apprendre à s’aimer. – Céline xx…⁣ .⁣ @lorealhair @lorealskin @lorealmakeup #worthit #lorealparis #lorealfamily #proud #fiere #parcequejelevauxbien

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#fierce #elegant #powersuit #couture #fashion #pfw 📸 : @dee_termined_girl

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu