Uncategorized

La 43 de ani, Kinga Sebestyen arde 1200 de calorii zilnic ca sa arate perfect

Scris de Alexandru Manea

Situeta perfecta cu mult sport se intretine. O stie pe propria piele si Kinga Sebestyen. Celebra antrenoare de Kangoo Jumps se poate lauda cu un trup sculptat, perfect tonifiat si fara urma de celulita.

La 43 de ani, Kinga Sebestyen arde 1200 de calorii zilnic ca sa arate perfect

Meritul il are faptul ca, de mai bine de 15 ani, face sport aproape zilnic. In timpul sesiunilor de Kangoo Jumps pe care le preda, reuseste sa arda 1000, chiar si 1200 de calorii.

„Sunt aproape zilnic pe ghete Kangoo Jumps. Predau pentru instructori, tin ore cu publicul sau doar ma antrenez eu, cert este ca se topesc peste 1000 de calorii de fiecare data. Uneori am si doua serii pe zi, astfel ca se duc peste 1200 de calorii. Este un sport frumos, energizant si foarte benefic atunci cand vrei sa arzi calorii si sa ai muschii perfect tonifiati. Cand nu fac Kangoo Jumps, obisnuiesc sa merg la inot, la sauna, la sala de fitness pentru a-mi lucra muschii la aparate si apoi neaparat la masaj. Corpul meu s-a obisnuit cu miscarea. Nu pot trai fara sport si sunt bucuroasa ca, la 43 de ani, sunt mai in forma ca niciodata. Am in jurul meu femei cu varsta intre 40 si 60 de ani care au descoperit Kangoo Jumps si au devenit instructori acreditati. Arata, la varsta lor, incredibil de bine, cu patratele pe abdomen. Sunt fericita ca atat de multi oameni, de la copii la oameni in varsta vin la ore de Kangoo Jumps. Sportul inseamna sanatate si o stare de bine permanenta”, declara Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor al celebrelor ghete Kangoo Jumps si lanseaza noi generatii de instructori de Kangoo Jumps acreditati. Antrenoarea a ajutat mii de oameni sa slabeasca prin intermediul programului sau Fat Burning, ce se desfasoara in multe sali de sport din tara (www.kangooclub.ro).

1 comentariu

Scrie un comentariu