Stiri Interne

La 10 ani a primit un cadou de 100.000 de euro

Scris de Alexandru Manea

Irina Columbeanu a primit de la tatăl ei, la împlinirea vârstei de 10 ani, un cadou costisitor în valoare de 100.000 de euro. Iată despre ce este vorba!

La 10 ani a primit un cadou de 100.000 de euro

Irina Columbeanu s-a născut și a crescut în condiții de lux. Tată ei, Irinel Columbeanu, este, încă, un afacerist cu avere considerabilă. Irina a crescut în palatul impozant din Snagov și are parte de tot ceea ce își dorește.

Totuși, tatăl ei are grijă ca răsfățul să nu fie unul exagerat, iar fetița să învețe valoarea banului. Irinel Columbeanu investește în educația ei și are grijă ca, la 18 ani, să aibă deja o zestre impresionantă.

Spre exemplu, anul acesta, la împlinirea vârstei de 10 ani, Irina a primit cadou un apartament de 100.000 de euro. Locuința se află într-un bloc încă în contrucție, ce va fi gata în primăvara anului viitor.

“Pentru mine cel mai important este viitorul Irinei, vreau să-i ofer ce-i mai bun. La asta m-am gândit și atunci când i-am făcut acest dar. Fără doar și poate, am ales apartamentul împreună, ca să fiu sigur că este și pe placul ei. Mi-aș dori ca atuncui când va crește, aceasta să fie prima casă a Irinei, cadou de la tatăl ei Apartamentul are peste 100 de metri pătrați și este compus din trei camere, două băi și o terasă imensă. Sper să devină unul dintre locurile preferate ale Irinei, mai ales că vizavi este piscina la care, pe timpul verii, mergem atât de des”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Click.

Scrie un comentariu