Stiri externe

Kylie Minogue este, la 45 de ani, mai sexy ca niciodata in clipul piesei „Sexercise”!

Scris de Administrator

Kylie Minogue demonstreaza inca o data faptul ca trecerea anilor si problemele de sanatate pe care le-a traversat nu si-au lasat amprenta asupra corpului ei perfect, afisand o imagine mai sexy ca niciodata in cel mai nou videoclip al sau, la piesa „Sexercise”!

kylie-minogue-sexercise

Desi are 45 de ani si a traversat o perioada extrem de grea atunci cand a fost diagnosticata cu cancer la san, boala pe care a invins-o intr-un final, Kylie Minogue ramane fara indoiala una dintre cele mai sexy si mai ravnite femei din lume.

Iar in noul sau videoclip, la piesa „Sexercise”, artista demonstreaza din plin ca inca emana sex-appeal la greu!

Sexercitiile sunt cunoscute drept cea mai fierbinte forma de antrenament existenta, iar Kylie Minogue exprima acest lucru in cel mai nou clip al sau!

kylie-minogue-sexercise1

In imaginile extrem de provocatoare, gandite de regizorul Will Davidson, Kylie apare miscandu-se lasciv, imbracata doar intr-un body mulat de culoare alba si pantofi stiletto rosii, alaturi de cateva dansatoare cu care si schimba cateva atingeri fierbinti.

Sexercise” este una dintre cele mai senzuale piese ce fac parte de pe albumul ei, „Kiss Me Once”, primul pe care l-a lansat dupa o pauza de 4 ani.

kylie-minogue-sexercise2

Ultimul an a fost unul nu tocmai fericit pentru Kylie Minogue, care s-a despartit de iubitul ei, Andres Velencoso, si-a schimbat intreaga echipa de management si si-a pierdut asistenta personala, cea care ii fusese mana dreapta vreme de mai bine de un deceniu.

Scrie un comentariu