Stiri externe

Kylie Jenner tocmai a castigat 600 de milioane de dolari. Iata din ce!

Scris de Ana Kozma

Daca anul acesta a a fost desemnata drept cea mai tanara miliardara pe forte proprii, Kylie Jenner si-ar putea pastra acest titlu si in anul viitor. Sora mai mica a lui Kim Kardashian tocmai a castigat 600 de milioane de dolari. Iata din ce!

Kylie Jenner tocmai a castigat 600 de milioane de dolari. Iata din ce!

Lui Kylie Jenner, afacerile ii merg de minune. Iar anul 2020 se preconizeaza a fi unul foarte bun pentru brandurile Kylie Cosmetics si Kylie Skin.

Kylie Jenner si Coty Inc. tocmai au anuntat un parteneriat strategic pe termen lung, iar acest contract a venit la pachet cu fabuloasa suma de 600 de milioane de dolari pentru sora mai mica a lui Kim Kardashian.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Just 5 minutes until my Holiday Collection launches on KylieCosmetics.com 🎅🏼 with free shipping all day to celebrate!

O postare distribuită de Kylie ♥️ (@kyliejenner) pe

Coty va detine 51% din actiunile imperiului de beauty detinut de Kylie Jenner, afacere evaluata la 1.2 miliarde de dolari.

„Sunt incantata de acest parteneriat cu Coty si imi doresc ca numarul de fani ai Kylie Cosmetics si Kylie Skin sa creasca peste tot in lume”, declara tanara Kylie Jenner.

Odata cu acest parteneriat, brandurile de beauty se vor dezvolta la nivel global, focusandu-se foarte mult pe partea de parfumuri. Mai mult, se zvoneste aparitia unui nou brand, Kylie Hair.

Rochia de 16.900 de dolari a lui Kylie Jenner care arata aproape tot

1 comentariu

Scrie un comentariu