Stiri externe

Kylie Jenner primeste 1 milion de dolari pentru un post pe Instagram?

Scris de Administrator

Kylie Jenner a postat pana acum 5.435 de fotografii pe Instagram si, desi se poate sa nu fie celebritatea cu cei mai multi adepti (Selena Gomez inca detine acest titlu), ea a devenit una dintre influencerii de top ai social media. Potrivit specialistilor, fiecare dintre posturile lui Kylie merita un milion de dolari.

Kylie Jenner primeste 1 milion de dolari pentru un post pe Instagram?

D’Marie Analytics, cea mai cunoscuta companie care face masuratori in social media, a analizat statisticile referitoare la engagementul postarilor lui Kylie – like-uri, click-uri sau comentarii.

Pentru ca nu toate postarile ei sunt reclame, firma a atribuit o valoare fiecarei persoane care interactioneaza cu o postare de a lui Kylie. Astfel, au putut calcula cat ar castiga ea pentru un post publicitar.

„Preturile influencerilor se duc in sus si in jos exact ca piata bursiera. Dar genereaza constant continutului aspirat pentru audienta ei, fara a pune in pericol autenticitatea”, a spus Frank Spadafora, CEO al D’Marie Analytics.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Postari pe Instagram despre produse cum ar fi vitamine pentru par, plasturi pe baza de ceai verde pentru slabit sau propriile produse Kylie Cosmetics ii aduc in mod constant profit, pentru ca oamenii cumpara tot ceea ce ea promoveaza. Cel mai mare engagement al ei din ultima perioada, a fost la postarea cu fiica sa, Stormi. Cand Kylie a anuntat numele fiicei sale printr-un post, a devenit fotografia cu cele mai multe like-uri din istoria Instagram.

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie Jenner a renuntat la Snapchat, iar compania a pierdut 1,5 miliarde de dolari?

In 2017, Kris Jenner spunea ca brandul Kylie Cosmetics a obtinut venituri de 420 de milioane de dolari in doar un an si jumatate. Asta ii da toate sansele sa ajunga miliardara, pana la varsta de 25 de ani. In concluzie, tineti cont ca, prin fiecare like, click sau comment la oricare din postarile sale, contribuiti la imperiul sau de miliarde de dolari.

buy a lip kit .. get one free today on KylieCosmetics.com

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu