Stiri externe

Kylie Jenner a pozat goala pentru Playboy alaturi de iubitul ei

Scris de Ana Kozma

Kylie Jenner si iubitul ei, Travis Scott, au renuntat la inhibitii si haine si au pozat complet goi pentru coperta revistei Playboy! Iata cum arata cei doi in costumul lui Adam si al Evei!

Kylie Jenner a pozat goala pentru Playboy alaturi de iubitul ei

Kylie Jenner si Travis Scott au pozat goi pentru coperta revistei Playboy. Parintii unei fetite in varsta de 1 an, pe nume Stormi, Kylie si Travis vor fi protagonistii numarului de toamna, intitulat Pleasure Issue, al revistei cu iepurasi. Revista va aparea martea viitoare.

 

View this post on Instagram

 

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie Jenner le-a oferit, urmaritorilor ei de Instagram, un mic preview al sedintei foto care este de-a deptul incendiara. Cea mai tanara miliardara pe forte proprii a postat, pe reteaua de socializare, o fotografie realizata in aer liber, in care este complet goala in bratele iubitului ei.

Conform site-ului Playboy, Travis Scott o si intervieveaza pe Kylie Jenner in paginile revistei, iar Kylie ii face iubitului sau urmatoarea declaratie: „Esti cel mai bun prieten al meu. Prin toate greutatile pe care orice relatie le intampina, noi evoluam impreuna si devenim mai puternici”.

Kylie Jenner a implinit 22 de ani! Iata cum a sarbatorit!

Scrie un comentariu