Stiri externe

Kylie Jenner nu mai este miliardara. Multi spun ca nici nu a fost!

Scris de Ana Kozma

Kylie Jenner si-a pierdut titlul de cea mai tanara miliardara pe forte proprii, obtinut anul trecut. Iar acum, multi spun ca, de fapt, sora mai mica a lui Kim Kardashian nici nu ar fi fost vreodata miliardara. Iata cum este posibil!

Kylie Jenner nu mai este miliardara. Multi spun ca nici nu a fost!

Kylie Jenner a luat pe toata lumea prin surprindere in primavara anului trecut. Atunci, vedeta a fost numita de Forbes drept cea mai tanara miliardara pe forte proprii.

Iata ca acum revista Forbes vine cu rectificari in acest sens. Prestigioasa publicatie a transmis, printr-un articol, ca cel mai probabil averea lui Kylie Jenner nu este nici pe departe atat de mare. Asta dupa ce a revizuit datele financiare date publicitatii de Coty Inc. Aceasta din urma este compania care, in noiembrie 2019, a cumparat 51% din actiunile firmei Kylie Cosmetics.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

i’m pretty good at this makeup thing

O postare distribuită de Kylie 🤍 (@kyliejenner) pe

Datele financiare arata ca business-ul detinut de Kylie este mult mai putin profitabil decat aceasta a lasat sa se inteleaga de-a lungul anilor.

„Forbes anunta ca Kylie Jenner nu mai este miliardara si sustine ca e necclar daca a fost vreodata. Calcule mai realiste ale averii sale arata ca aceasta se ridica la sub 900 de milioane de dolari”, scrie Forbes.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

got all dressed last night with nowhere to go. i hope everyone is staying busy & safe 🖤🖤🦋

O postare distribuită de Kylie 🤍 (@kyliejenner) pe

Publicatia sustine ca cifrele prezentate de echipa lui Kylie au fost masluite.

„Nu putem dovedi ca aceste documente sunt false, desi este foarte posibil”, scrie revista.

Kylie Jenner neaga insa toate acuzatiile si spune ca acestea se bazeaza pe „o serie de declaratii inexacte si presupuneri nedovedite”.

Donatie de 1 milion de dolari de la Kylie Jenner pentru spitalele din Los Angeles

Scrie un comentariu