Stiri externe

Kylie Jenner isi iubeste cicatricea imensa si a aratat-o pe coperta unei reviste

Scris de Iancu Iulia

Kylie Jenner a declarat de mult timp ca si-a acceptat cicatricea imensa de pe piciorul stang, a spus chiar ca o iubeste, iar acum o putem vedea si noi pe coperta revistei GQ.

Coperta numarului de august a revistei GQ ii infatiseaza pe Kylie Jenner si pe iubitul ei, Travis Scott imbratisati. Travis este asezat pe un scaun si poarta un costum inchis, in dungi, in timp ce diva, de numai 20 de ani, poarta doar un body, este desculta si isi lasa la vedere cicatricea fara nicio retinere.

Intr-un video realizat pentru promovarea numarului de august, Jenner i-a pus mai multe intrebari lui Scott ca sa vada cat de bine o cunoaste. Una dintre cele mai usoare a fost “Care este cea mai mare cicatrice a mea?”. Scott a demonstrat ca este atent si ca stie multe lucruri despre mama fetitei lor, Stormi

Kylie si-a mai aratat semnul de pe picior si in 2017 cand a participat la Globul de Aur, iar atunci a fost bombardata cu intrebari pe Instagram. Toti fanii voiau sa stie ce s-a intamplat si care este originea cicatricei.

Jenner a declarat intr-un interviu in anul 2011 ca s-a ales cu ea cand era mica, in timp ce se juca.

“Cand aveam vreo 5 ani, ma jucam de-a ascunselea cu sora mea si m-am pitit in interiorul unei porti imense. Dupa un timp, cand am vazut ca ea nu ma gaseste, am fost nevoita sa ma catar pe o bara foarte ascutita care iesea din zidul portii. Am alunecat, iar acea bara mi-a intrat direct in picior. Am incercat sa trag de ea ca sa o scot, insa tot ce am reusit a fost sa imi sfasai si mai tare carnea de pe picor. Macar acum e mai mica pentru ca am crescut.”

Chiar daca modul prin care ea s-a ales cu aceasta cicatrice a fost traumatizant, acum ea o adora si a scris acest lucur si pe Instagram in 2015.

Scrie un comentariu