Stiri externe

Kylie Jenner este la fel de bogata ca Jay Z! Pe ce loc este in topul Forbes!

Scris de Iancu Iulia

Kylie Jenner este la fel de bogata ca super-artistul Jay Z. Conform topului intocmit de Forbes, tanara de 21 de ani ocupa locul al 5-lea printre cei mai bogati oameni din SUA.

Kylie Jenner a reusit sa stranga aceasta avere impresionanta dupa ce a lansat o linie cu produse de machiaj, astfel ca a ajuns sa se numere printre cei mai instariti oameni din America, in 2018.

Averea sa valoreaza in jur de 900 de milioane de dolari si este la egalitate cu rapper-ul Jay Z. Amandoi ocupa locul 5 in acest top.

Anul acesta este pentru prima data cand diva este inclusa in acest top, care include persoanele care au strans adevarate comori datorita faimei lor. Topul intocmit de Forbes nu ii ia in calcul si pe cei care au devenit faimosi datorita averilor.

Kylie Cosmetics a luat nastere in urma cu doi ani si deja a vandut produse in valoare de 630 de milioane de dolari. Brand-ul este atat de popular printre oameni, incat fiecare produs nou lansat este epuizat in numai cateva ore. Kylie detine 100% din companie si investeste sume considerabile in promovarea sa din mediul online.

“Social media este o platforma minuntata. Imi ofera un acces facil in randul fanilor si cumparatorilor mei.” – a declarat Kylie pentru Forbes

In numai doi ani de la nasterea business-ului, Kylie pare sa il detroneze pe Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, si sa devina cea mai tanara miliardara din lume. Kylie Cosmetics a inceput prin a vinde seturi care contineau un ruj si creion de buze, insa s-a dezvoltat rapid si acum produce o paleta complexa de produse pentru machiaj.

Pe locul intai al acestui top se afla George Lucas, a carui avere ajunge la 5,4 miliarde de dolari. Locul al doilea ii apartine regizorului Steven Spielberg, cu 3,7 miliarde de dolari in cont, in timp ce Oprah Winfrey ocupa pozitia a treia, cu venituri 2,8 miliarde de dolari.

Averea lui Michael Jordan in valoare de 1.7 miliarde l-a pozitionat pe locul al patrulea, acesta fiind urmat de Jay Z si Kylie Jenner.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu