Stiri externe

Kylie Jenner a cheltuit 130 de milioane de dolari in ultimele 6 luni! Pe ce s-au dus banii!

Scris de Ana Kozma

Desi Forbes i-a retras saptamana trecuta titlul de cea mai tanara miliardara pe forte proprii, Kylie Jenner nu face rabat de la lux. Vedeta a cheltuit 130 de milioane de dolari in ultimele 6 luni! Dar oare pe ce s-au dus banii?

Kylie Jenner a cheltuit 130 de milioane de dolari in ultimele 6 luni! Pe ce s-au dus banii!

Kylie Jenner si-a pierdut titlul de cea mai tanara miliardara pe forte proprii, obtinut anul trecut. Iar acum, multi spun ca, de fapt, sora mai mica a lui Kim Kardashian nici nu ar fi fost vreodata miliardara. Dar asta nu o impiedica pe Kylie sa cheltuie sume astronomice.

Conform presei internationale, Kylie Jenner a cheltuit 130 de milioane de dolari in ultima jumatate de an. Si-a cumparat resedinte de lux si un avion privat.

Inainte de pandemie, Kylie a cheltuit intre 50 si 70 de milioane de dolari pe un avion privat Global Express Jet. Nu doar pretul avionului este unul mare, ci si costurile de intretinere. Aceastea s-ar ridica la nu mai putin de 5 milioane de dolari pe an.

Tot presa internationala scrie ca sora mai mica a lui Kim Kardashian a cheltuit o multime de bani pe decorarea interioara a avionului privat. Aceasta si-a dorit ca aeronava sa fie decorata pentru petrecerea aniversara a fiicei sale, Stormi.

Stormi a implinit 2 ani in februarie si a avut parte de o zi de nastere mai ceva ca in povesti.

In luna aprilie, Kylie Jenner a cumparat o vila spectaculoasa in Holmby Hills. Aceasta achizite a costat-o 36.5 milioane de dolari.

De asemenea, a cumparat un teren langa casa ei din Hidden Hills. Casa valoreaza 12 milioane de dolari, iar pentru teren a scos din buzunar 15 milioane de dolari. Mai mult, l-a angajat pe arhitectul Richard Landry sa ii construiasca o noua locuinta pe acest teren.

Tot un teren a cumparat Kylie si in La Quinta, langa Palm Springs. A costat-o 3.25 milioane de dolari. Planuieste sa construiasca acolo un spa exclusivist.

In perioada pandemiei, Kylie Jenner a donat milioane de dolari atat in lupta contra COVID-19, cat si pentru incendiile din Australia.

Presa internationala scrie ca surorile vedetei sunt ingrijorate pentru ca aceasta cheltuie prea mult. Desi aee bani, pare ca nu realizeaza cat de usor se duc acestia.

Kylie Jenner nu mai este miliardara. Multi spun ca nici nu a fost!

Scrie un comentariu