Stiri externe

Din nou singura. Kristen Stewart s-a despartit de iubita ei…

Scris de Administrator

Actrita Kristen Stewart, celebra pentru rolul din seria „Twilight”, este din nou singura dupa ce s-a despartit de fosta ei asistenta personala, Alicia Cargile, cu care avea o relatie deja de mai multa vreme.

Kristen-Stewart-Alicia-Cargile-Split-PP

Celebra actrita Kristen Stewart, cunoscuta in special pentru rolul Bellei din seria fenomen „Twilight”, este din nou singura. Conform presei internationale, Kristen s-a despartit recent de fosta ei asistenta personala, Alicia Cargile, cu care avea o relatie deja de mai multa vreme.

kristen-stewart

Se pare ca cele doua au hotarat de comun acord, inca de la inceputul lunii august, sa puna capat relatiei lor in termeni cat se poate de amiabili. Motivul ar fi programul extrem de incarcat al lui Kristen Stewart, care nu ii permite actritei in acest moment sa se implice cu adevarat intr-o relatie serioasa.

Speculatiile referitoare la o relatie intre Kristen si fosta ei asistenta personala un inceput inca din 2013, atunci cand actrita s-a despartit de Robert Pattinson, partenerul ei din „Twilight”, dupa ce l-a inselat cu regizorul Rupert Sanders.

kristen-stewart1

Cele doua au fost surprinse de nenumarate ori in ipostaze apropiate si chiar daca nu au recunoscut public ca au o relatie, fotografiile cu ele sarutandu-se pe o plaja din Hawaii vorbesc de la sine.

kristen-stewart3

„Se iubesc inca foarte mult si se vor iubi mereu. Insa Alicia nu mai poate tine pasul cu programul atat de incarcat al lui Kristen. Au ajuns in punctul in care au inteles ca, desi sunt potrivite una pentru cealalta, momentul este unul extrem de nepotrivit”, au declarat apropiati ai celor doua pentru presa internationala.

Scrie un comentariu