ADPM Cool News Stiri externe

Kristen Stewart, rasa in cap! Iata alte schimbari de look, in prag de primavara!

Scris de Administrator

Kristen Stewart

Kristen Stewart rasa in cap

Kristen Stewart

Kristen s-a ras in cap. Actrita si-a facut aparitia cu noul ei look la premiera de la Los Angeles a filmului „Personal Shopper”. Aceasta este una dintre cele mai grele tunsori pe care o fata ar pute-o purta, insa lui Kristen noul look i se potriveste de minune.

Hillary Clinton

Hillary Clinton si-a facut un bob stratificat cu breton. Tunsoarea i-a adaugat mult volum bobului blond pe care ea il avea deja.

Cara Delevigne

Cara a pasit la Paris Fashion Week cu un nou look –un blond platinat. Acest look este la fel de indraznet precum caracterul ei si se potriveste perfect.

Kerry Washington

Actrita din „Scandal” a inlocuit vesnica sa ponytail cu un bob neted care o prinde chiar foarte bine. Kerry si-a prezentat noul look pe pagina ei de Instagram.

Gigi Hadid

Gigi a optat pentru un breton lat, care ii scoate in evidenta buclele lejere.

Bella Hadid

Ne-am obisnuit sa fim indragostiti de cositele ei brunete neturale, dar acum Bella adopta un nou look. Si-a vopsit parul intr-o nunanta mai inchisa care se potriveste din plin cu stilul pe care l-a abordat.

Kim Kardashian

Nu ne asteptam ca vedeta sa se intoarca la blondul platinat. Dupa ce un timp indelungat a purtat extensii lungi, brunete, Kim a hotarat ca e vremea pentru o schimbare si a dezvaluit noul sau chip pe Snapchat.

Kylie Jenner

Kylie nu inceteaza sa ne surprinda cu schimbarile sale de look. Putem spune ca parul ei este ,,cameleonic’’.

Emma Stone

Frumoasa Emma Stone ne surprinde.  A renuntat la culorile domoale si comune si a indraznit sa se vopseasca roscata (s-a asortat chiar si cu rujul de un rosu intens).

 

Scrie un comentariu