News

Kristen Stewart, primele declaratii dupa scandalul de infidelitate!

Scris de Christian Stan

Kristen Stewart a punctat prima ei aparitie publica dupa scandalul de infidelitate si despartirea de Robert Pattinson la Festivalul de Film de la Toronto. Actrita a avut de promovat pelicula „On The Road”, prilej cu care a facut primele declaratii despre tot acest scandal.

Actrita din „Twilight” a iesit din „vizuina” dupa mai bine de o luna, timp in care ecourile scandalului de infidelitate s-au mai temperat. Kristen Stewart si Robert Pattinson s-au despartit dupa ce s-a aflat ca actrita l-a inselat pe Pattinson cu regizorul Rupert Saunders, insurat si cu doi copii.

Kristen si-a luat bagajele si a parasit casa din Los Angeles a lui Pattinson, iar mai bine de o luna aceasta s-a acuns de presa si a evitat orice iesire publica. In acest weekend, actrita a fost nevoita sa fie prezenta la Toronto Film Festival cu prilejul premierei filmului „On The Road”, acolo unde joaca rolul principal. Actrita a stalucit pe covorul rosu purtand o superba rochie Zuhair Murad.

Intrebata despre relatia ei cu Robert Pattinson, Kristen a surprins pe toata lumea cu declaratia: „Vom fi bine. Amandoi suntem bine in acest moment”.

Scrie un comentariu