Stiri externe

Kristen Stewart rupe tacerea! Este sau nu lesbiana?

Scris de Administrator

In jurul adevaratei orientari sexuale a lui Kristen Stewart s-au ridicat multe semne de intrebare, de cand actrita a inceput sa apara in ipostaze neobisnuit de apropiate si tandre cu fosta ei asistenta personala. In sfarsit, Kristen rupe tacerea si vorbeste public despre acest subiect!

kristen-stewart-lesbiana1

Dupa ce s-a despartit de Robert Pattinson, partenerul ei din seria de filme “Twilight”, despre viata amoroasa a lui Kristen Stewart nu s-a mai auzit nimic. Si totusi, se pare ca, mai nou, actrita ar avea o relatie cu o femeie! Este vorba despre fosta ei asistenta personala, Alicia Cargile, alaturi de care Kristen a fost surprinsa in ipostaze neobisnuit de apropiate si tandre.

kristen-stewart-lesbiana4

Tocmai din acest motiv, in ultima vreme s-au ridicat multe semne de intrebare in ceea ce priveste adevarata ei orientare sexuala. Dupa o perioada in care a pastrat tacerea, actrita a vorbit deschis pe aceasta tema, intr-un interviu aprut in revista NYLON.

kristen-stewart-lesbiana2

„Daca simti ca vrei cu adevarat sa te autodefinesti si ai abilitatea de a gasi acei parametri care te definesc, atunci fa-o! Dar eu sunt actrita, oameni buni! Traiesc in ambiguitate si imi place asta. Nu simt ca ar fi corect sa imi setez limite. Pana cand voi decide sa deschid o fundatie sau sa am ceva folositor de spus oamenilor, nu o voi face. Sunt doar un copil care face filme.

kristen-stewart-lesbiana3

Cred ca in 3-4 ani vor fi din ce in ce mai multi oameni care nu vor simti ca e necesar sa se defineasca drept gay sau straight”, au fost cuvintele spuse de Kristen Stewart.

kristen-stewart

Kristen Stewart si Alicia Cargile au fost in repetate randuri fotografiate tinandu-se de mana pe strada si chiar sarutandu-se. Mai mult, cele doua si-au facut chiar si tatuaje identice.

kristen-stewart1

Scrie un comentariu