Carusel Stiri externe

Kris si Bruce Jenner, despartiti de un an!

Scris de Christian Stan

Scandalul din familia The Kardashian se inteteste, asta dupa ce s-au confirmat zvonurile ca mama Kris si Bruce Jenner sunt despartiti. Dupa 22 de ani de mariaj, cei doi au decis ca este mai bine sa se desparta insa nu divorteaza pentru ca nu au un contract prenumptial. Divortul ar duce la impartirea pe jumatate a averii acumulate de-a lungul anilor.

kris-bruce-jenner

Sa fie anul 2013 anul in care se va allege praful de clanul Kardashian? Reality-show-ul lor a scazut foarte mult in audienta, Khloe si Omar divorteaza din cauza infidelitatii si drogurilor, iar acum mama Kris si Bruce Jenner si-au anuntat oficial despartirea.

Cei doi au confirmat faptul ca s-au despartit de mai bine de un an, perioada in care si-au mintit fanii ca inca locuiesc impreuna si inca formeaza un cuplu. Nici vorba insa de vreun divort la orizont, intrucat Kris si Bruce ar trebui sa-si imparta averea in cote egale, pentru ca atunci cand s-au casatorit nu au semnat contract prenumptial.

„Locuim acum separate si suntem foarte fericiti cu aceasta decizie. Intotdeauna ne vom iubi si ne vom respecta. Vom ramane buni prieteni, iar familia noastra va fi principala prioritate”, se arata intr-un comunicat oficial, emis de postul E!Entertainment.

Cuplul are impreuna doua fiice, Kendall si Kylie, si au adunat in timpul casniciei o avere de 155 de milioane de dolari. Kris si Bruce si-au reinoit juramintele in anul 2011 in cadrul unui episod al reality-show-ului “Keeping Up With The Kardashians”

Scrie un comentariu