Stiri externe

E din nou indragostita! Mama lui Kim Kardashian se iubeste cu un barbat cu 17 ani mai tanar!

Scris de Administrator

Nu a durat prea mult pana ce Kris si Bruce Jenner si-au refacut vietile dupa despartire. Daca despre el se spune ca s-ar iubi cu fosta asistenta personala a lui Kris, mama lui Kim Kardashian are si ea deja o noua relatie.

kris-jenner-corey

In ultimele zile, Kris Jenner a fost tot mai des vazuta in compania lui Corey Gamble, unul dintre managerii lui Justin Bieber. Cei doi par extrem de apropiati, nu ezita sa se tina de mana si sa aiba un comportament afectuos in public, punctand deja si o vacanta romantica in Mexic.

„Ceea ce a inceput ca o prietenie s-a transformat in dragoste, dar este o poveste aflata abia la inceput. El e un barbat extraordinar, foarte dragut si responsabil. Nu consuma alcool si nu este innebunit dupa petreceri. Este foarte grijuliu cu cei din jurul lui”, a dezvaluit o sursa apropiata celor doi pentru postul de televizune E!

Kris si Corey s-au cunoscut in luna august in Ibiza, la petrecerea aniversara a designerului Riccardo Tisci.

Kris Jenner (58 de ani) si Corey Gamble (41 de ani) au fost surprinsi in repetate randuri impreuna, fie ca e vorba despre cine romantice, plimbari in doi sau petreceri la care au participat in calitate de cuplu.

kris-jenner-bruce

Cat despre Bruce Jenner, nici el nu sta rau la capitolul amor, intrucat se zvoneste ca ar avea o relatie cu fosta asistenta personala a lui Kris Jenner, Ronda Kamihira.

Scrie un comentariu