Stiri externe

Kris Jenner este de acord cu faptul ca fostul ei sot vrea sa devina femeie!

Scris de Administrator

Bruce Jenner, fostul sot al mamei lui Kim Kardashian, a facut deja primii pasi catre a deveni femeie si se pare ca toata familia sa, inclusiv fosta sotie, il sustine in acest demers indraznet!

bruce-jenner4

Recent, presa internationala a dezvaluit faptul ca Kris Jenner, mama lui Kim Kardashian, ar fi facut o criza atunci cand a aflat de planurile fostului ei sot, Bruce Jenner, de a deveni femeie. Se pare insa ca lucrurile nu stau deloc asa. Ba, din contra, Bruce ar avea sprijinul intregii sale familii in acest demers indraznet.

Conform revistei People, toti copiii fostului campion olimpic, acum in varsta de 65 de ani, si chiar fosta sa sotie, Kris Jenner, sunt de acord cu decizia lui de a-si trai restul vietii ca femeie.

bruce-jenner

„Cel mai important lucru este ca toti il sprijina. Kris a fost extraordinara si oricine ar spune altceva, minte. Este greu pentru ea sa se obisnuiasca cu acest lucru socant, dar il sustine in totalitate. Toata familia il sustine”, a declarat o sursa din apropierea lui Bruce Jenner.

Faptul ca Bruce Jenner isi doreste sa devina femeie a fost confirmat la finele saptamanii trecute de revista TMZ.

bruce-jenner1

„Bruce se transforma in femeie. Este, in sfarsit, fericit si familia lui ii accepta decizia. Tocmai de asta, este momentul potrivit sa o faca”, a declarat aceeasi sursa.

In ultime vreme, Bruce Jenner a fost vazut cu manichiura facuta, cu picioarele epilate si buzele vizibil marite. Mai mult, se pare ca el filmeaza un documentar despre transformarea sa in femeie, film ce va fi difuzat anul acesta de postul de televiziune E!

bruce-jenner2

Recent, si Kim Kardashian a vorbit public despre schimbarile prin care trece acum fostul ei tata vitreg.

„Cred ca oricine trece prin diferite lucruri in viata si cred ca, referitor la povestea despre Bruce, el va vorbi despre asta atunci cand va simti nevoia sa o faca”, a spus ea.

bruce-jenner3

Bruce Jenner are 6 copii din cele 3 casnicii pe care le-a punctat pana acum: Kendal (19 ani) si Kylie (17 ani) cu Kris Jenner, Brandon (33 de ani) si Brody (31 de ani) cu Linda Thompson, Cassandra (34 de ani) si Burt (36 de ani) cu Chrystie Crownover.

bruce-jenner5

De asemenea, are 4 copii vitregi din casnicia cu Kris Jenner: Kourtney (35 de ani), Kim (34 de ani), Khloe (30 de ani) si Rob (27 de ani).

Scrie un comentariu