News

Se destrama clanul Kardashian? Kris Jenner si Bruce sunt „aproape” divortati!

Scris de Christian Stan

Se pare ca nu numai Khloe si Lamar sunt singurii din familia Kardashian care se indreapta spre divort. Mama clanului, Kris Jenner, este aproape divortata de Bruce, sustin surse apropiate cuplului pentru revista In Touch. Cei doi locuiesc separat de cateva luni bune, iar singurele motive pentru care nu au divortat inca sunt cele financiare.

kris-jenner

Crizele se tin lant in familia The Kardashian. Dupa uriasul scandal mediatic dintre Khloe si Lamar, care divorteaza din cauza drogurilor, iata ca nici mariajul dintre Kris si Bruce Jenner nu are o soarta prea fericita.

Surse apropiate cuplului declara pentru revista InTouch ca mariajul lor este „in moarte clinica”, intrucat cei doi locuiesc separat de cateva luni bune.

„In momentul de fata relatia lor este una doar de afaceri. Mariajul lor s-a terminat”, declara un apropiat al familiei pentru revista InStyle.

Cuplul are impreuna doua fiice, Kendall si Kylie, si au adunat in timpul casniciei o avere de 155 de milioane de dolari. Kris si Bruce si-au reinoit juramintele in anul 2011 in cadrul unui episod al reality-show-ului „Keeping Up With The Kardashians”

Scrie un comentariu