Stiri externe

Kourtney Kardashian s-a măritat cu Travis Barker

Scris de Ana Kozma

Kourtney Kardashian s-a măritat cu Travis Barker. Cei doi și-au unit destinele în Las Vegas, la scurt timp după ce și-au făcut apariția împreună pe covorul roșu al Premiilor Grammy 2022. Iată în continuare detaliile.

Kourtney Kardashian s-a măritat cu Travis Barker

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în secret. Potrivit presei internaționale, fericitul eveniment a avut loc în Las Vegas. S-a întâmplat la scurt timp după participarea celor doi la Premiile Grammy din acest an. Ofițerul care i-a declarat soț și soție a fost o sosie a lui Elvis Presley.

Se pare că Travis Barker și Kourtney Kardashian și-au dorit maximă discreție. Tocmai de aceea, nu au lăsat pe nimeni de la locație să facă fotografii. Și-au angajat însă propriul fotograf și agenți de securitate.

Conform surselor citate, vor urma o serie de petreceri grandioase după această nuntă desfășurată în secret.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Travis Barker i-a dăruit inelul de logodnă iubitei sale în octombrie anul trecut. Toboșarul trupei Blink-182 a cerut-o de soție pe plajă. Într-un cadru extrem de romantic. Kourtney a izbucnit în plâns de fericire atunci când partenerul ei a îngenuncheat și i-a pus marea întrebare.

Travis și Kourtney se iubesc de la începutul anului 2021. Și-au confirmat public relația în luna februarie, printr-o postare pe Instagram.

Kourtney Kardashian s-a logodit! Cum a fost cerută în căsătorie

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Scrie un comentariu