News Special

Kourtney Kardashian, evolutia siluetei inainte si dupa nastere

Scris de Alexandru Manea

Kourtney Kardashian, sora celebrei Kim Kardashian, a intrat in atentia presei internationale multumita serialelor de tip reality show in care este implicata intreaga sa familie.Bruneta a tinut prima pagina a ziarelor din toata lumea atat prin asocierea cu Kim, cat si ca vedeta „de sine statatoare”.

kourtney-kardashian-2007

Octombrie 2007

Atunci a debutat primul sezon al reality show-ului Keeping Up With the Kardashians.Avea 28 de ani si facea furori cu aparitiile ei in rochii scurte si pantofi cu toc inalt. La vremea respectiva era ca trasa prin inel cantarind mai putin de 50 de kilograme.

kourtney-kardashian-2008

Noiembrie 2008

La evenimentul de lansare a Fontainebleau Miami Beach.

kourtney-kardashian-2009

Iulie 2009

Kourtney, insarcinata in patru luni, asteptand sa aduca pe lume primul ei copil cu iubitul Scott Disick.

kourtney-kardashian-2009-a

Decembrie 2009

La cateva zile inainte sa il aduca pe lume pe Mason Dash, alaturi de Scott la restaurantul Il Pastaio. In timpul sarcinii a acumulat 20 de kilograme.

kourtney-kardashian--2010

Aprilie 2010

Kourtney a revenit la formele de alta data si a pozat in costum de baie in timpul petrecerii aniversare. Implinea atunci 31 de ani.

kourtney-kardashian-2011

Aprilie 2011

La 32 de ani, bruneta era la fel de fit si si-a expus astfel trupul de vis si picioarele perfecte in timpul petrecerii organizata la Planet Hollywood.

kourtney-kardashian-201

Mai 2012

Kourtney era insarcinata din nou si si-a expus pantecul purtand o rochie albastra scurta in cadrul emisiunii The Tonight Show With Jay Leno.

kourtney-kardashian-2012-a

Septembrie 2012

La doua luni dupa ce a adus pe lume cel de-al doilea copil, pe Penelope Scotland, Kourtney a schimbat modul in care se prezinta in fata publicului. De aceasta data si-a dorit sa para ca nasterea si postura de mama a doi copii a maturizat-o.

kourtney-kardashian-2013

Ianuarie 2013

Dupa ce a slabit 22 de kilograme in doar sase luni, Kourtney a pozat din nou in costum de baie. De aceasta data pentru coperta revistei US Weekly. „”A fost mai greu sa slabesc acum”, a  recunoscut ea atunci.

Scrie un comentariu