News

Scandalul care macina familia Kardashian! Kourtney, acuzata de infidelitate!

Scris de Christian Stan

Scandalurile se tin lant in familia Kardashian, iar mariajul dintre Kourtney si Scott Disck este pus in pericol de un modelul Michael Girgenti, care pretinde ca a facut sex neprotejat cu Kourtney in anul 2008. Mai mult, acesta pretinde ca este tatal natural al lui Mason, baiatul in varsta de patru ani al vedetei de reality-show.

kourtney-kardashian

michael-model

Michael este modelul care pretinde ca este tatal natural al lui Mason

Daca acuzatiile modelului Michael Girgenti se vor dovedi a fi adevarate, atunci avem de-a face cu unul dintre cele mai mari scandaluri cu care s-a confruntat pana acum familia Kardashians.

Modelul Michael, care s-a intalnit cu Kourtney la o sedinta foto in anul 2008, pretinde ca a avut o aventura cu sora mai mica a lui Kim Kardashian si ca este tatal lui Mason.

kourtney-scott

Kourtney, alaturi de sotul ei, Scott Disick, al caror mariaj este pus in pericol de acest scandal

Kourtney era inca de pe atunci maritata cu Scott Disick, iar Mason este fiul cel mare al acestora. Cei doi mai au o fiica, pe nume Penelope, nascuta in urma cu 13 luni.

Michael Girgenti pretinde ca lucrurile au luat o intorsatura amoroasa dupa sedinta foto unde a cunoscut-o pe Kourtney Kardashian, iar pe atunci nu erau toate roz in relatia ei cu Scott.

Acesta a intentat acum o petitite prin care cere un test ADN pentru a dovedi ca este tatal natural al copilului. Avocatul lui Kourtney neaga acuzatiile lui Michael si pretinde ca sunt doar povesti prefabricate in incercarea modelului de a obtine faima si bani.

Scrie un comentariu