Stiri Interne Style Judgement

Ce are special smokingul creat de Alexandru Ciucu pentru presedintele Klaus Iohannis

Scris de Administrator

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a purtat o noua creatie vestimentara marca Alexandru Ciucu, la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg, unde a fost invitat de Presedintele Austriei. Iata ce are special acest smoking!

klaus-iohannis-salzburg

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, continua colaborarea cu Alexandru Ciucu purtand o noua creatie vestimentara a designerului.

La deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg, unde a fost invitat de Presedintele Austriei, Heinz Fischer, Klaus Iohannis a optat pentru un smoking ce prevede detalii specifice creatiilor lui Alexandru Ciucu. Mai exact, tinuta are reverele in forma de sageata.

Alexandru-Ciucu-designer

“Smoking Alexandru Ciucu, usor de recunoscut, dupa reverele cu valente ascensionale. Originalul se executa doar in Atelierul Ciucu, iar reverele in forma de sageata simbolizeaza ascensiunea, optimismul, bunastarea, evolutia si curajul”, mentioneaza Alexandru Ciucu.

Klaus-Iohannis-Carmen-Iohannis-tinute-Alexandru-Ciucu-Spania-1

Presedintele Klaus Iohannis alege sa poarte costume realizate de Alexandru Ciucu in cadrul intalnirilor oficiale din tara si de peste hotare.

Printul-Charles-Klaus-Iohannis-costum-Alexandru-Ciucu

Astfel, presedintele Romaniei a purtat un costum Alexandru Ciucu la intalnirea oficiala cu Printul Charles al Marii Britanii, ce a avut loc la Bucuresti, precum si in timpul vizitei din Spania unde, alaturi de Carmen Iohannis, s-a intalnit cu Regele Felipe al VI-lea si cu Regina Letitia.

Carmen Iohannis poarta, de asemenea, creatii vestimentare Alexandru Ciucu la receptiile si evenimentele oficiale.

Scrie un comentariu