Uncategorized

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis, in tinute Alexandru Ciucu la istorica intalnire cu Michelle si Barack Obama!

Scris de Administrator

La intalnirea oficiala pe care au avut-o cu Michelle si Barack Obama, Prima Doamna si Presedintele Statelor Unite, Klaus si Carmen Iohannis au ales sa poarte tinute Alexandru Ciucu.

Klaus-carmen-iohannis-barack-obama

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, au purtat tinute vestimentare semnate Alexandru Ciucu la istorica intalnire cu Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si cu Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama.

Cuplul prezidential a participat la receptia traditionala de la New York, cu ocazia Summitului ONU. Presedintele Romaniei a purtat un costum bleumarin, camasa alba si cravata turquoise, in ton cu nuanta rochiei sotiei sale, Carmen Iohannis, creatie vestimentara realizata tot de cunoscutul designer roman.

Alexandru Ciucu a realizat tinutele vestimentare pe care cuplul prezidential le-a purtat la cele mai importante evenimente din ultimul an.

Costumele lui Klaus Iohannis sunt realizate in atelierul Alexandru Ciucu din Bucuresti, pe baza tehnicii de croire mostenita din generatie in generatie, respectand tendintele actuale si folosind materiale de cea mai buna calitate. Presedintele Romaniei a ales costume Alexandru Ciucu la evenimente precum intalnirea cu Printul Charles al Marii Britanii ori la receptia oferita de Regele Felipe al VI-lea al Spaniei si Regina Letitia.

Prima Doamna a Romaniei poarta, la ceremoniile oficiale din Romania si de peste hotare, vestimentatii realizate de designerul roman Alexandru Ciucu.

Astfel a fost cazul unor evenimente precum: ceremonia de primire a Presedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Cotroceni, receptia de la Roma oferita de Presedintele Italiei, Sergio Mattarella, vizita de la Vatican, vizita in Spania, primirea delegatiei Portugaliei la Bucuresti, precum si la lansarea cartii “Primul Pas”, semnata Klaus Iohannis.

Credit foto: https://www.facebook.com/klausiohannis

Scrie un comentariu