Stiri Interne Style Judgement

Klaus Iohannis a purtat costum Alexandru Ciucu la intalnirea cu Printul Charles

Scris de Administrator

La intalnirea oficiala pe care a avut-o recent cu Printul Charles al Marii Britanii, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a purtat un costum realizat de celebrul designer Alexandru Ciucu.

Printul-Charles-Klaus-Iohannis-costum-Alexandru-Ciucu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a purtat, la intalnirea cu Printul Charles al Marii Britanii, un costum realizat de designerul Alexandru Ciucu. Creatia vestimentara a fost produsa pe masura in atelierul sau din Bucuresti, pe baza tehnicii de croire mostenita din generatie in generatie, respectand tendintele actuale si folosind materiale de cea mai buna calitate.

„M-am intalnit astazi, la Palatul Cotroceni, cu Printul Charles, un om care pretuieste Romania si care ne promoveaza locurile transilvane oriunde merge in lume. Mi-a facut placere sa ma intalnesc cu el, ma bucur ca ne reprezinta si ca vorbeste despre Romania ca despre o parte a sufletului sau”, a fost mesajul pe care Presedintele Klaus Iohannis l-a publicat pe pagina de Facebook dupa receptia de la Palatul Cotroceni.

Alexandru-Ciucu-designer

„Imaginea vestimentara a unei persoane publice reprezinta, in general, o mare responsabilitate pentru un designer, dar, cand este vorba chiar de presedintele tarii, raspunderea creste exponential. Acord atentie tehnicii de croire, pentru ca tinutele domnului presedinte sa ii vina perfect. Un costum Alexandru Ciucu este croit integral manual si fiecare detaliu este tratat cu atentie, asa cum se facea odinioara, tinand insa cont de tendintele actuale in materie de tesaturi si modele”, a declarat Alexandru Ciucu referitor la colaborarea stilistica pe care o deruleaza cu presedintele ales al Romaniei.

Designerul Alexandru Ciucu realizeaza, de altfel, si vestimentatiile Primei Doamne, Carmen Iohannis. Creatiile sale au fost purtate pana acum de Prima Doamna la receptia oficiala a Presedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Bucuresti, la doua evenimente organizate la Roma, unde presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost primit de omologul sau italian, Sergio Mattarella, precum si la recenta vizita de la Vatican sau la evenimentul de lansare a cartii presedintelui Romaniei, de la Bucuresti.

Alexandru Ciucu a dezvoltat conceptul de vestimentatie masculina la comanda la cel mai inalt nivel in Romania, avand la baza o bogata experienta in designul de costume si o traditie a familiei de 75 de ani in sfera croitoriei.

Designerul lanseaza in fiecare an colectii de costume masculine de tip business, leisure si ceremonie, precum si costume de dama de tip business si ceremonie.

Alexandru Ciucu este, din 2010, furnizor al Casei Regale a Romaniei, iar, din 2012, creator al costumelor Principelui Albert de Monaco si ale Regelui Simeon al Bulgarilor.

Foto: Administratia Prezidentiala/Facebook

Scrie un comentariu