News

Kirstie Alley recunoaste: a fost indragostita de Patrick Swayze!

Scris de Administrator

Kirstie Alley a recunoscut recent faptul ca s-a indragostit de Patrick Swayze in timpul filmarilor pentru “North and South”. Seria declaratiilor incendiare continua acum, actrita povestind cum i-a propus regretatului Patrick Swayze o noapte nebuna de amor, insa a fost refuzata de acesta, probabil fiindca era beata…

Incercand sa puna capat zvonurile conform carora ar fi avut in trecut o aventura cu Patrick Swayze, Kirstie Alley povesteste in noua ei carte – The Art Of Men -, cum intr-o noapte i-a propus acestuia sa faca dragoste, insa a fost refuzata.

“Vreau sa fac dragoste cu tine. Nu-mi mai pasa de nimic…hai sa o facem!”, iar fi spus Kirstie regretatului actor.

Ea spune ca nu l-a inselat atunci pe sotul ei, Parker Stevenson, desi a luat in calcul aceasta varianta.

Swayze, casatorit fiind cu Lisa Niemi, nu i-a acceptat oferta spunandu-i:

“Nu… haide, esti beata. Kristie, nu vrei cu adevarat sa o faci. Nu esti genul acela de fata!”

Acum ceva vreme, Kirsitie Alley povestea cum intre ea si Patrick Swayze a existat o mare atractie atunci cand s-au intalnit pentru prima oara. Confor, spuselor ei, desi a incercat sa evite sa se indragosteasca, intr-un final s-a intamplat.

”Amandoi eram casatoriti. Nu am avut o aventura! Dar cred ca ce am facut a fost mai grav fiindca sunt de parere ca atunci cand te indragostesti de cineva cand esti casatorit, iti pui in pericol propria-ti casnicie, dar si a celelilalte persoane. E rau!”, a spus Alley.

Patrick Swayze a murit in 2009 dupa o grea lupta cu cancerul pancreatic.

Kirstie Alley a mai povestit ca desi este prietena cu Lisa Niemi, vaduva lui Swayze care a rugat-o sa tina un discurs la inmormantarea acestuia, nu este sigura ca ea stie despre genul de relatie pe care au avut-o in trecut.

Scrie un comentariu