Evenimente

EXCLUSIV: Kings of Leon, concert la Arena Nationala

Leon
Scris de Administrator

Formatia rock americana Kings of Leon va concerta pe 17 iunie la Arena Nationala din Capitala. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album intitulat „WALLS” si este organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti.

Kings of Leon este o formație rock americană, fondată în Nashville, Tennessee, în 1999. Formația constă din frații Anthony Caleb Followill (născut în 14 ianuarie 1982, vocal, chitară ritmică), Ivan Nathan Followill (născut în 26 iunie 1979, baterie, percuție, vocal) și Michael Jared Followill (născut ăn 20 noiembrie 1986, chitară bas, back vocal), și vărul lor Cameron Matthew Followill (născut în 10 septembrie 1984, chitară, back vocal).

Leon

Stilul trupei îmbină stiluri ca garage rock, hard rock și alternative rock. Până în prezent trupa a lansat 6 albume. Numele trupei vine de la numele tatălui și bunicului lui Nathan, Caleb și Jared – Leon.

Formația a căpătat succesul inițial în Marea Britanie, cu 9 single-uri în Top 40 UK Singles Chart, două Premii BRIT câștigate în 2008, și toate cele trei albume ale formației de la acel moment fiind în top 5 UK Albums Chart. Cel de-al treilea album al lor, Because of the Times, de asemenea a atins poziția #1.

După lansarea „Only by the Night” în septembrie 2008, formația a obținut succes și în Statele Unite. Single-urile „Sex on Fire”, „Use Somebody” și „Notion” s-a clasat toate pe poziția #1 în topul ”Hot Modern Rock Tracks”. Albumul a fost certificat cu platină în Statele Unite, și a fost cel mai bine vândut album din 2008 în Australia, fiind certificat cu platină de nouă ori.

Cel de-al 5-lea album al formație, Come Around Sundown, a fost lansat pe 18 octombrie 2010, iar cel de-al 6-lea album, Mechanical Bull, a fost lansat pe 24 septembrie 2013.

Un al șaptelea album urmează a fi lansat în această perioadă, potrivit toboșarului Nathan Followill via Associated Press. Trupa are 7 nominalizări la premiile Grammy, printre care și 3 câștigate.

BILETE LA KINGS OF LEON PE ARENA NAȚIONALĂ

BILETE ONLINE – www.bilete.ro și BILETE ÎN REȚEAUA Bilete.ro
– Prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat).
– Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în magazinele Germanos, în oficiile Poștei Române și în casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Griviței, nr. 143, parter. Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp. INFO BILETE: +40. 21.311.93.23

• Categoria 1: 230 lei
• Categoria 2: 180 lei
• Categoria 3: 160 lei
• Categoria 4: 110 lei
• Categoria 5: 95 lei
• Golden: 285 lei
• Gazon: 190 lei
• VIP: 500 lei

Scrie un comentariu