Stiri Interne

Kinga Sebestyen, vacanță eco în Delta Dunării. A călătorit cu căruța și a mâncat de la săteni!

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen, celebra promotoare Kangoo Jumps, a ales ca prima vacanță în perioada pandemiei să aibă loc în România, într-un loc retras, în mijlocul naturii. A ales astfel Delta Dunării, mai exact o zonă cât mai departe de aglomerația urbană, unde a descoperit tradițiile locale, a mers cu căruța, a savurat mâncarea bio făcută de săteni și a făcut sport în aer liber pe canalele Dunării.

Kinga Sebestyen, vacanță eco în Delta Dunării. A călătorit cu căruța și a mâncat de la săteni

Sejurul i-a reîncărcat bateriile și, mai mult, a adus-o în cea mai bună formă fizică din ultimii ani.

“Am avut mai bine de cinci luni dificile din pricina pandemiei la fel, cred, ca fiecare dintre noi. Visam de mult timp a acest gen de vacanță. Departe de aglomerație, de oraș, unde să fiu în mijlocul naturii și să mă bucur de tot ce oferă ea. Am ajuns într-o zonă a Deltei Dumării mai puțin cunoscută, în care m-am bucurat de tot ce este simplu: m-am deplasat cu barca sau cu căruța trasă de cai, am avut mâncare tradițională pe bază de pește proaspăt, gătit de săteni, supe, borș de pește, totul bio. Am făcut paddling  la răsăritul soarelui, pe apa canalelor, am alergat pe plajă cu ghetele Kangoo Jumps și am făcut chiar și antrenament complet, tot în aer liber.

Ador acest tip de vacanță, în care te detașezi de tot stresul de acasă. Mi-am încărcat bateriile, simt că am imunitatea mai puternică și chiar am ajuns în cea mai bună formă fizică din ultimii ani, după aceste luni dificile de izolare socială. Vă recomand din suflet să căutați și să găsiți acel loc special unde să mergeți și să reveniți oricând, un loc unde să fiți aproape din natură și de care să vă bucurați cu adevărat. România e plină de astfel de locuri”, declară Kinga Sebestyen.

Revenită în Oradea, Kinga Sebestyen a reluat orele speciale de Kangoo Jumps alături de persoanele înscrise în studiul KAPO, care își doresc să își amelioreze afecțiuni ale coloanei, articulațiilor, chiar și diabetul, făcând Kangoo Jumps. Un astfel de program se derulează și online, prin transmisii Live pe Facebook, participanții făcând mișcare de acasă, pentru a respecta distanțarea socială.

Kinga Sebestyen antrenează online persoane supraponderale, cu probleme ale coloanei

 

View this post on Instagram

 

Sunt în #DeltaDunării și e absolut superb! ❤️ Voi ați fost aici?

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen) on

 

View this post on Instagram

 

❤️M-am întors din #DeltaDunării cu o energie fantastică. Am mers în locuri sălbatice, am mâncat sănătos, pește proaspăt și borș de pește, am făcut Paddle și #KangooJumps sus în aer liber. 🙌Atât de bine mă simt acum! Îmi plac la nebunie aceste vacanțe, cu foarte puțini oameni, în care să te simți aproape de natură! ✌️Am ajuns acum în #Oradea și mă pregătesc pentru sesiunea privată cu cei înscriși în grupa KAPO Online ❤️ _____________________________ #kingasebestyen #kapo #heathonboots #kangoojumpsboots #fatburningbykinga #kangoojumps #reboundboots #kangoo #kangoopower #kangoogirls #sportlife #healthylifestyle #bodytransformation #bodygoals #looseweight #health #injuryrecovery #surgeryrecovery #healthboost #fatburning

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen) on

Scrie un comentariu