Stiri Interne

Kinga Sebestyen tine ore de Kangoo Jumps pentru ca 200 de copii sa primeasca educatia necesara

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen se implica de peste un deceniu in ajutorarea copiilor prin diverse proiecte sportive de tip Kangoo Jumps. Cunoscuta antreprenoare care a facut acest sport renumit in Europa a donat zeci de mii de euro pentru dezvoltarea programelor de ingrijire a copiilor bolnavi de cancer, iar, de cativa ani, se implica in proiecte ce sustin educatia copiilor.

Kinga Sebestyen tine ore de Kangoo Jumps pentru ca 200 de copii sa primeasca educatia necesara

Duminica, 9 iunie, de la ora 11.00, Kinga va tine doua ore de Kangoo Jumps in Parcul Herastrau din Bucuresti, iar donatiile participantilor si taxa de inscriere vor fi redirectionate pentru a sustine educatia celor 200 de copii din centrele educationale ale Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria, Centrul educational Baneasa si Afterschool Clinceni. Totul se va intampla in cadrul evenimentului

#MareaTzopaiala. Alaturi de Kinga se vor afla instructori Kangoo Jumps din Bucuresti si din localitatile invecinate. Sunt asteptati sa se alature orelor de sport toti cei pasionati sau curiosi de ce inseamna Kangoo Jumps si care vor sa faca fapte bune. Cei care nu au ghete acasa pot inchiria echipamentul la fata locului.

Copii inscrisi la respectivele centre vor avea astfel oportunitatea de a-si exprima creativitatea si abilitatile in vederea stimularii si orientarii spre domeniile in care mai tarziu pot excela.

Kinga Sebestyen a donat 10.000 de euro, alaturi de pasionatii de Kangoo Jumps, pentru copiii bolnavi de cancer

Accesul la #MareaTzopaiala se poate face fie alegand optiunea de participare la una dintre clasele de sport, fie alegand optiune de participare pentru intrega zi de activitati, costul fiind de 50 RON, sub forma unei donatii, copiii sub 18 ani avand intrarea gratuita.

Scrie un comentariu