ADPM Health

Kinga Sebestyen te slabeste pana la Craciun. Iata ce are de gand sa faca!

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen, cunoscuta antrenoare de Kangoo Jumps, vine in ajutorul celor care vor sa slabeasca, in special acum, inainte de sarbatorile de iarna, lansand un program eficient prin care acestia pot da jos chiar si pana la 30 de kilograme, in mai putin de trei luni.

kinga-sebestyen-3

Kinga Sebestyen va avea in aceasta toamna opt evenimente Kangoo Jumps slabeste sanatos, la care oricine poate participa si unde va face sport sub indrumarea sa.

Seria de evenimente incepe maine, 15 octombrie, in Baia Mare, si se va termina pe 6 noiembrie in Iasi.

kinga-sebestyen-fat-burning-participanti

Astfel, cei care sunt pasionati de Kangoo Jumps sau vor sa faca pentru prima data acest sport, o pot intalni pe Kinga Sebestyen in aceste orase:

Baia Mare (15 octombrie)

Bucuresti (19 octombrie)

Targu Mures (21 octombrie)

Brasov (22 octombrie)

Arad (29 octombrie)

Iasi (4 noiembrie)

Radauti (5 noiembrie)

Botosani (6 noiembrie)

Kinga-Sebestyen-KJ-Festival-1

Cei care vor sa slabeasca pentru sarbatorile de iarna, dar si dupa Craciun si Revelion, pot participa la aceste sesiuni de Kangoo Jumps, urmand ca apoi sa continue seria de antrenamente, de trei ori pe saptamana, timp de trei luni, fiind monitorizati de antrenorii acreditati.

Kinga-Sebestyen-USA-foto-Edward-Aninaru-1

Mai exact, vor fi trei sesiuni a cate 90 de minute de sport in fiecare saptamana, urmand ca, dupa cele 39 de clase, sa slabeasca si sa aiba in minus 3 marimi la haine.

“Kangoo Jumps slabeste sanatos” este o noua disciplina de slabit si de tonifiat corpul pe care Kinga Sebestyen o lanseaza dupa deja celebra Fat Burning de acum trei ani, prin care a reusit sa slabeasca mii de oameni din tara si de peste hotare.

Kinga-Sebestyen23

Participantii se pot inscrie in program cu propriile ghete Kangoo Jumps, ori le pot inchiria. Mai multe detalii despre programul “Kangoo Jumps slabeste sanatos” pot fi aflate pe www.kangooclub.ro.

Kinga Sebestyen este cel mai renumit instructor de Kangoo Jumps din Romania si primul distribuitor de ghete Kangoo Jumps din lume.

Kinga Sebestyen este trainer coordinator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit.

Kinga a lansat in anii 2000 fenomenul Kangoo Jumps in Romania, precum si in mai multe tari europene, ajungand sa lucreze inclusiv cu celebra Kim Kardashian.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu