Stiri Interne

Kinga Sebestyen si medicul Olivia Burta vor bate recordul Kangoo Jumps in Oradea alaturi de copiii lor

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen, renumita antrenoare si creator de programe de slabit si recuperare medicala, se pregateste pentru cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie. Evenimentul va avea loc pe 13 octombrie in Piata Unirii din Oradea, unde vor participa peste 1300 de persoane.

Kinga Sebestyen si medicul Olivia Burta vor bate recordul Kangoo Jumps in Oradea alaturi de copiii lor

Printre acestea se vor afla si copiii lor, unul dintre acestia venind tocmai din Canada pentru a lua parte la manifestatie.

“Vrem sa motivam generatiile viitoare sa faca sport, sa aiba grija de sanatate si de forma fizica. Copiii nostri sunt oameni de cariera, au profesii diverse si, cu toate acestea, au crescut motivati sa fie activi. Copiii doamnei doctor Olivia Burta, Roxana si Horatiu, sunt tot medici si vor face Kangoo Jumps pe scena, alaturi de mama lor, pe 13 octombrie, in manifestarea ce va intra in Cartea Recordurilor. Baiatul meu, Alex, este stabilit in Canada de multi ani, unde va termina in curand Universitatea de Marketing Management din Calgary, si va veni in Romania special pentru acest eveniment. Fiica mea, Sugarka, a slabit 60 de kilograme cu Kangoo Jumps si a prins atat de mult drag de acest sport incat a devenit instructor acreditat si are propria sala in Miercurea Ciuc. Si ceilalti doi medicii din studiul KAPO, Dorina Maria Farcas si Alin Iova, vor fi toti alaturi de noi in Oradea, pe 13 octombrie, in Piata Unirii, la ora 13.00. Acolo vor fi si reprezentantii Cartii Recordurilor, care vor inregistra initiativa si vor include aceasta actiune in Guiness Book of World Records”, declara Kinga Sebestyen.

Conf.univ.dr. Ligia Olivia Burta, medic primar medicina de laborator, este unul din medicii care se implica activ in studiul KAPO – Sanatate pe Ghete, pe care Kinga l-a lansat la inceputul acestui an in Oradea. Studiul urmareste evolutia sanatatii a 80 de persoane care fac Kangoo Jumps alaturi de mine si de instructorii acreditati de mine. Aceste persoane au diverse probleme de sanatate, ori sunt supraponderale, ori au diabet, ori probleme cu coloana, cu articulatiile.

La cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie, din 13 octombrie, vor lua parte oradeni, locuitori din judetul Bihor, pasionati de acest sport de peste hotare, precum si orice persoana din tara care doreste sa faca miscare si sa contribuie astfel la includerea proiectului in Cartea Recordurilor.

Intrucat numarul participantilor trebuie verificat de reprezentantii Guiness, cei care doresc sa participe la ora de Kangoo Jumps trebuie sa se inscrie in prealabil in noua aplicatie gratuita de mobil, JumpClass.

Cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie va avea loc in cadrul Kangoo Jumps Festival, un eveniment derulat pe parcursul intregului weekend in Oradea, care include workshop-uri pentru instructori si traineri, conferinta medicala KAPO – Sanatate pe Ghete, masterclass-uri cu prezentatori nationali si internationali din mai multe tari si concurs de coregrafie intre instructori si echipele lor din tara si strainatate.

Dupa ce a slabit 60 de kilograme, fiica Kingai Sebestyen tine masterclass de Kangoo Jumps

In acest eveniment s-au implicat ca si organizatori si parteneri, institutii si organizatii de seama de la nivel local si national, unindu-si fortele pentru realizarea acestui record mondial.

Mai multe informatii pot fi gasite pe www.kangooclub.ro si pe paginile de socializare Kinga Sebestyen si Kangoo Club.

#OraDeAbaterecordul

 

Scrie un comentariu