Stiri Interne

Kinga Sebestyen s-a despartit de logodnic in pragul nuntii de dragul carierei

Scris de Ana Kozma

Kinga Sebestyen a decis sa puna cariera mai presus de viata personala. Cunoscuta antreprenoare din domeniul sportiv s-a despartit de logodnicul sau chiar in prag de nunta in favoarea pasiunii sale pentru Kangoo Jumps.

Kinga Sebestyen s-a despartit de logodnic in pragul nuntii de dragul carierei

Relatia cu spaniolul Pablo dura de mai bine de patru ani si parea sa se indrepte sigur spre altar. Planurile s-au schimbat insa radical anul acesta dupa ce Kinga a decis sa se mute in Oradea pentru a supraveghea indeaproape studiul KAPO – Sanatate pe ghete pe care il deruleaza in acel oras si prin care ajuta 80 de oameni sa se insanatoseasca prin ore de Kangoo Jumps.

“Noi am avut o relatie foarte frumoasa, de mai bine de trei ani. Singura problema a fost distanta. Pablo locuieste in Spania si, fiind speaker motivational pentru mari companii, calatoreste, la randul lui, foarte des. Ajunsesem sa ne vedem doar in deplasari, ori eu mergand in Spania ori el venind din cand in cand in Romania. Anul acesta am lansat in Oradea studiul KAPO – Sanatate pe Ghete. La inceput mergeam saptamanal sa verific cum decurge evolutia voluntarilor, insa am realizat ca, daca nu sunt eu acolo, proiectul risca sa nu decurga cum trebuie, asa ca am decis sa ma mut in Oradea. Sunt acolo din luna februarie. Am fost aproape zi de zi alaturi de participanti si de minunata echipă de medici. Pablo stia oricum cat de mult ma dedic eu carierei, cat de mult inseamna pentru mine Kangoo Jumps si programele de reabilitare pe care le derulez. Mi-a spus ca a realizat ca ce fac e pura pasiune, ca este viata mea si ca nu poate sa imi ceara sa abandonez tot si sa ma mut cu el in Spania. Sa las in urma tot ce am cladit in atatia ani… M-am dedicat patru ani pentru aceasta relatie, planuiam sa construim o familie, un viitor impreuna. Aveam in plan si nunta. A trebuit sa tratam totul ca doi adulti responsabili. Desi a durut foarte mult la inceput, cred ca am luat o decizie buna”, declara Kinga Sebestyen.

Kinga se pregateste pentru unul din cele mai importante proiecte din cariera: cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie. Evenimentul va avea loc pe 13 octombrie in Piata Unirii din Oradea, unde vor participa peste 1300 de persoane. Reprezentantii Cartii Recordurilor vor inregistra initiativa si vor include aceasta actiune in Guiness Book of World Records.

Kinga Sebestyen a transformat Oradea in capitala Kangoo Jumps

La cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie vor lua parte oradeni, locuitori din judetul Bihor, pasionati de acest sport de peste hotare, precum si orice persoana din tara care doreste sa faca miscare si sa contribuie astfel la includerea proiectului in Cartea Recordurilor.

Intrucat numarul participantilor trebuie verificat de reprezentantii Guiness, cei care doresc sa participe la ora de Kangoo Jumps trebuie sa se inscrie in prealabil in noua aplicatie gratuita de mobil, JumpClass.

“Au trecut mai bine de 10 ani de cand am dezvoltat conceptul Kangoo Jumps si programele de slabit si reabilitare in Romania si in multe tari din Europa. Suntem o comunitate puternica, multi pasionati de acest sport si de viaaa sanatoasa, si imi doresc sa ne unim fortele si sa includem Romania in Cartea Recordurilor. Duminica, 13 octombrie, la ora 13, vom incepe cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie, in Piata Unirii din Oradea. Va trebui sa fim peste 1300 de persoane pentru a dobori recordul anterior, de 1298 persoane, detinut de Germania. Vorbim de un record mondial ce trebuie verificat si monitorizat de reprezentantii Cartii Recordurilor. De aceea, este necesar ca toti participantii sa se inscrie in prealabil in aplicatia JumpClass ce poate fi descarcata pe mobil gratuit din magazinele iOS si Android. Fiecare participant va achita online o taxa de participare de 25 de lei si va primi ghete rebound (personalizate pe greutate si marimea piciorului), tricou inscriptionat cu „OraDeA bate recordul”, bauturi racoritoare, gadgeturi si diploma de participare, individuala ori pentru institutiile/organizatiile care vor avea peste 20 de participanti. Abia astept sa sarim cu totii si sa includem Romania, respectiv Oradea, in Cartea Recordurilor!”, declara Kinga Sebestyen.

Oradea nu a fost aleasa intamplator pentru aceasta actiune speciala. In acest oras Kinga Sebestyen deruleaza, de la inceputul anului, un studiu foarte important despre beneficiile Kangoo Jumps asupra sanatatii.

“Studiul se numeste KAPO – Sanatate pe Ghete si urmareste evolutia sanatatii a 80 de persoane care fac Kangoo Jumps alaturi de mine si de instructorii acreditati de mine. Aceste persoane au diverse probleme de sanatate, ori sunt supraponderale, ori au diabet, ori probleme cu coloana, cu articulatiile. Am alaturi o echipa de medici extraordinari, care monitorizeaza evolutia acestor persoane: Conf.univ.dr. Ligia Olivia Burta, medic primar medicina de laborator, Lect.univ Dr. Dorina Maria Farcas, medic primar recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, Dr. Alin Iova – medic medicina generala, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportiva si lipoterapie, sef lucrari Lect.univ dr. Corina Suteu, medic primar medicina muncii, si medicul psiholog Corina Chiorean”, declara Kinga Sebestyen.

Cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie va avea loc in cadrul Kangoo Jumps Festival, un eveniment derulat pe parcursul intregului weekend in Oradea, care include workshop-uri pentru instructori si traineri, conferinta medicala KAPO – Sanatate pe Ghete, masterclass-uri cu prezentatori nationali si internationali din mai multe tari si concurs de coregrafie intre instructori si echipele lor din tara si strainatate.

In acest eveniment s-au implicat ca si organizatori si parteneri, institutii si organizatii de seama de la nivel local si national, unindu-si fortele pentru realizarea acestui record mondial.

Mai multe informatii pot fi gasite pe www.kangooclub.ro si pe paginile de socializare Kinga Sebestyen si Kangoo Club.
#OraDeAbaterecordul

Scrie un comentariu