2 Principale Stiri Interne

Kinga Sebestyen, Revelion la Milano alaturi de iubitul ei

Scris de Alexandru Manea

Renumita antrenoare de fitness Kinga Sebestyen a trecut in noul an mai fericita si mai increzatoare in viitor ca oricand. Cea care a lansat fenomentul Kangoo Jumps in Europa a petrecut sarbatorile de iarna in Italia, alaturi de iubitul ei, Michael.

kinga-sebestyen-michael-revelion-1

Cei doi s-au bucurat de atmosfera feerica de pe strazile din Milano, au facut shopping pentru cei dragi, s-au rasfatat ei insisi cu cadouri si au petrecut Revelionul intr-un local exclusivist. Mai exact, noaptea dintre ani i-a gasit in Roberto Cavalli Club, unul din cele mai in voga cluburi din Europa.

“Am petrecut patru zile de vis in Milano. Michael a avut grija ca fiecare zi sa fie cu totul speciala. Am vizitat locuri frumoase, am mers la restaurante precum Bulgari, Armani Nobu, La Risacca, iar de Revelion am dansat in Cavalli Club. Am intalnit acolo multe vedete din Italia.

Kinga Sebestyen 3

 

Am trecut in noul an cu optimism si cu planuri mari. 2013 a fost un an foarte bun, insa 2014 vreau sa fie si mai si. Voi deschide studiouri Fat Burning in Bucuresti, Sofia, Stockholm, iar asta presupune sa fiu mai tot timpul in calatorie. Apoi, voi lansa o colectie de haine de fitness si o linie de bijuterii Swarovski Cristaluna.

Avem deci, mult de munca. Michael va fi tot timpul alaturi de mine, daca nu fizic, macar cu suport moral. Este, la randul lui, om de afaceri si intelege programul incarcat”, declara Kinga Sebestyen.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu