Stiri Interne

Kinga Sebestyen plange aproape zilnic dupa fiul ei: „Mi se rupe sufletul ca a plecat!”

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen, celebra antrenoare care a lansat fenomenul Kangoo Jumps in Romania, traverseaza o perioada cu puternica incarcatura emotionala. Motivul il reprezinta faptul ca fiul ei, Alex, in varsta de 22 de ani, a plecat in Canada, dupa patru luni petrecute in Romania, pentru a-si continua studiile si activitatea profesionala peste Ocean.

Kinga Sebestyen plange aproape zilnic dupa fiul ei: „Mi se rupe sufletul ca a plecat!”

Alex a terminat in Canada Academia de Hockey si Universitatea de Marketing si isi construieste acolo viitorul profesional. Desi se afla la mii de kilometri distanta, legatura lor este extrem de stransa.

„Avem o relatie foarte speciala. Ma suna zilnic, are grija de mine, ma intreaba daca am mancat, daca m-am odihnit, stiind ca am un program atat de incarcat, atat de haotic. Vara aceasta a stat patru luni in Romania, timp in care a fost alaturi de mine, m-a ajutat la birou, a coordonat totul. A mers cu mine la meetinguri, ma completeaza, vine cu idei extrem de bune, pentru ca are deja o experienta excelenta in marketing. Acum ca a venit toamna, a trebuit sa se intoarca in Canada. Despartirea a durut parca mai mult ca niciodata. Ma obisnuisem sa fie alaturi de mine tot timpul. Mi-e foarte dor de el!”, se destainuie Kinga Sebestyen.

Alex are 22 de ani si, de la varsta de 15 ani, locuieste mai mult peste hotare. Este pasionat de sport la fel de mult ca si mama lui. A jucat hockey mai intai in Suedia si, pentru ca a avut rezultate exceptionale, a continuat acest sport peste Ocean, la Academia de Hockey din Canada. Apoi s-a inscris la Universitatea de Marketing de acolo, pe care deja a terminat-o anul acesta.

„Este un baiat extrem de inteligent, foarte cuminte si ambitios. Sunt extrem de mandra de el. Mi-as fi dorit sa imi ramana alaturi, dar sunt constienta ca este foarte important viitorul lui profesional. Imi doresc ca, intr-o buna zi, sa se intoarca si sa lucreze alaturi de mine pentru tot ce inseamna Kangoo Jumps. O sa ne revedem de sarbatori, cand o sa merg, aproape ca in fiecare an, in Canada, sa il vizitez”, declara Kinga Sebestyen.

Fiica antrenoarei Kinga Sebestyen a slabit 60 kg cu Kangoo Jumps

Kinga Sebestyen are doi copii, Alex, in varsta de 22 de ani, si Sugarka, in varsta de 24 ani. Aceasta a reusit sa slabeasca peste 60 de kilograme prin programul lansat de mama ei, Fat Burning by Kinga, si este in prezent instructor acreditat Kangoo Jumps, predand mai departe sportul pe ghete reboud.

 

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu