Stiri Interne

Kinga Sebestyen a petrecut 3 zile de vis in Croatia! Iata ce peisaje superbe a admirat!

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen a petrecut trei zile de neuitat in Croatia. Cunoscuta antreprenoare din industria sportului a fost invitata sa participe la un mare festival aniversare de Kangoo Jumps din Split, ocazie cu care a tinut Masterclass pentru sute de participanti si a vorbit inclusiv de studiul KAPO – Sanatate pe ghete pe care il deruleaza la Oradea.

Kinga Sebestyen a petrecut 3 zile de vis in Croatia! Iata ce peisaje superbe a admirat!

Odata ce cursurile s-au incheiat, Kinga a avut timp limitat sa se bucure de peisajele spectaculoase din zona. 

“Croatia este absolut superba. Am stat doar un weekend si am avut doar cateva ore libere sa ma bucur de peisaje. Evenimentul a avut loc intr-un orasel de langa Split, mic si cochet, linistit, ca in basme, exact ceea ce imi doream pentru ca aveam nevoie de odihna dupa o perioada atat de aglomerata. Pe drum spre intoarce, am ales sa conduc o perioada pe drumul de langa mare, astfel ca am oprit de cateva ori pentru a admira peisajele si a face poze. imi doresc sa revin in acele zone splendide, de aceasta data pentru o vacanta de o saptamana”, declara Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen este cea care a facut fenomenul Kangoo Jumps renumit in Europa. Este antreprenor, distribuitor Kangoo Jumps in mai multe tari europene si cea care formeaza si acrediteaza noi generatii de instructori si presenteri Kangoo Jumps.

La inceputul acestui an, Kinga Sebestyen a lansat studiul KAPO-Sanatate pe ghete, la Oradea, in cadrul caruia peste 80 de voluntari fac Kangoo Jumps si sunt monitorizati de o echipa de medici renumiti pentru a analiza beneficiile pe care acest sport le aduce sanatatii. 

Scrie un comentariu