Stiri Interne

Kinga Sebestyen, petrecere surpriza de ziua ei. Iubitul a venit pe ascuns tocmai din Spania!

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen si-a sarbatorit in weekend ziua de nastere si a avut parte de o serie de surprize care au facut aceasta aniversare memorabila. Mai intai, familia, prietenii si colaboratorii Kangoo Jumps au pus la cale o petrecere surpriza, asteptand-o la birou cu flori, cadouri si multa veselie.

Kinga Sebestyen, petrecere surpriza de ziua ei. Iubitul a venit pe ascuns tocmai din Spania!

Astfel se face ca, abia sosita in Miercurea Ciuc de la Bucuresti, celebra antrenoare de Kangoo Jumps si-a gasit biroul plin de trandafiri, albi si rosii, preferatii ei, 101 la numar, iar petrecaretii i-au cantat la multi ani si au felicitat-o pentru toate realizarile in domeniul sportului.

Surprizele nu s-au oprit insa aici. A doua zi, Kinga s-a trezit la usa casei cu iubitul sau spaniol cu care are o relatie de aproape doi ani. Acesta a dorit sa ii faca aceasta surpriza si a anuntat-o initial ca nu poate veni in Romania, fiind ocupat cu mai multe conferinte pe care le tine ca lector la universitate.

„Am petrecut trei zile alaturi de cei dragi. Mai intai, familia, prietenii si echipa mea de distribuitori Kangoo Jumps au venit din diferite tari ale Europei ca sa imi spuna La multi ani. S-au organizat in secret si au venit fara sa ma anunte, incarcati cu cadouri si flori. Surprizele au continuat si a doua zi, cand, la prima ora a diminetii, a sunat la usa iubitul meu sosit din Spania, special pentru ziua mea de nastere. A fost o mare surpriza, cu atat mai mult cu cat el spusese ca nu poate ajunge intrucat are de sustinut conferinte la universitate. Am petrecut impreuna cu el 3 zile foarte frumoase. Si in zilele urmatoare au continuat surprizele, primind mesaje, cadouri si flori de la prieteni si parteneri din tara si strainatate. Sunt foarte mandra ca am langa mine prieteni buni si o echipa pe care ma pot baza, care tin la mine, ma sustin in toate activitatile si impreuna vom continua sa lansam programe noi si interesante de Kangoo Jumps”, declara Kinga Sebestyen.

Bucuria de a-i avea alaturi a fost cu atat mai mare cu cat, alaturi de ei, Kinga Sebestyen va organiza in luna martie a zecea aniversare a Kangoo Jumps in Romania in cadrul unei noi editii a campaniei caritabile Kangoo Jumps pentru Viata. Prin intermediul campaniei va dona, alaturi de instructorii acreditati de Kangoo Jumps din tara, toate incasarile din orele predate de Kangoo Jumps pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer aflati in Centrul Stelutelor, sub ingrijirea Asociaiei M.A.M.E.

Cum să ai pătrățele pe abdomen după 40 de ani? Kinga Sebestyen prezinta cazuri impresionante!

La evenimentele aniversare Kangoo Jumps din Miercurea Ciuc vor fi prezenti instructori din 40 de tari precum Germania, Austria, Ungaria, Suedia, Bulgaria, Croatia, Italia, Serbia, Grecia, SUA, Marea Britanie si Argentina.

In weekendul 17-18 martie, la Miercurea Ciuc vor avea loc ore speciale de Kangoo Jumps, programe cu care au reusit sa slabeasca si sa se tonifieze mii de romani de toate varstele. Tot atunci se vor lansa si programe noi menite sa ofere o solutie sanatoasa pentru toti cei care vor sa revina in forma prin sport si alimentatie echilibrata.

Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor al celebrelor ghete, cea care poate pregati si acredita noi instructori Kangoo Jumps. Antrenoarea a ajutat mii de oameni sa slabeasca prin intermediul programului sau Fat Burning by Kinga, ce se desfasoara in multe sali de sport din tara (www.kangooclub.ro).

Imn urma cu cinci ani Kinga a lansat programul special pentru formarea de presenteri Kangoo Jumps si se poate mandri cu peste 25 de presenteri internationali, adevarati showmen pe scena, care aduc mereu noutati in lumea Kangoo Jumps, cu noi stiluri coregrafice si artistice.

Scrie un comentariu