Stiri Interne

Kinga Sebestyen: “Mihaela Radulescu are un corp perfect. E definitia femeii frumoase si de succes!”

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen, renumita antrenoare de Kangoo Jumps, marturiseste ca, din showbiz-ul romanesc, o admira cel mai mult pe Mihaela Radulescu, vedeta cu care a colaborat, de altfel, in urma cu zece ani, pe cand era invitata in emisiunile acesteia de la Antena 1.

Kinga Sebestyen: “Mihaela Radulescu are un corp perfect. E definitia femeii frumoase si de succes!”

Kinga o descrie pe Mihaela Radulescu drept „definitia femeii frumoase si de succes” si spune ca o admira pentru ca face ceea ce simte, nu se teme de obstacole si stie sa isi spuna punctul de vedere cu siguranta, fara a-i fie teama de critici. Dincolo de acestea, Kinga apreciaza atentia pe care vedeta de televiziune o acorda sportului si stilului de viata sanatos, catalogand-o drept „femeia cu corpul perfect”.

„Am admirat-o dintotdeauna pe Mihaela Radulescu pentru cariera ei si pentru modul in care arata. Are un corp perfect, frumos lucrat, si dovedeste ca stie sa traiasca viata dincolo de orice idei preconcepute. Ii admir creativitatea si munca. Este definitia femeii frumoase si de succes. Pentru cariera mea ea a reprezentat un ajutor de nadejde la inceput, cand m-a invitat in emisiunea Duminica in familie. A sarit pe ghete Kangoo Jumps alaturi de mine, a urmat atunci programul meu de sport si a spus ca avea ghetele Kangoo Jumps in masina oriunde calatorea. Mihaela este o femeie asumata, care isi traieste viata asa cum si-a propus, fara sa ofere explicatii nimanui. Este un exemplu de vointa si de perseverenta. Ma bucur pentru tot ceea ce realizeaza si ii multumesc ca mi-a fost alaturi la inceputuri”, declara Kinga Sebestyen.

In urma cu zece ani, Kinga a fost invitata in emisiunea Mihaelei Radulescu, vedeta testand pentru prima data sportul pe ghete Kangoo Jumps si declarand ulterior ca face acest tip de miscare pentru a-si intretine silueta.

Kangoo Jumps este, de altfel, si sportul pe care celebra Kim Kardashian il facea in acea perioada, vedeta primind ghetele Kangoo Jumps si un program personalizat chiar de la antrenoarea din Romania.

Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor al celebrelor ghete Kangoo Jumps si lanseaza noi generatii de instructori de Kangoo Jumps acreditati. Antrenoarea a ajutat mii de oameni sa slabeasca prin intermediul programului sau Fat Burning, ce se desfasoara in multe sali de sport din tara (www.kangooclub.ro).

Scrie un comentariu